0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăActualitateCine sunt candidații care s-au înscris pentru ocuparea postului de director al...

Cine sunt candidații care s-au înscris pentru ocuparea postului de director al Centrului de Promovare a Culturii Tradiționale

Centrul Judeţean pentru Conservarea Culturii va avea panou de promovare a activităţii

Trei candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj. Aceștia sunt: Ion Cepoi, actualul director, care a primit un calificativ nesatisfăcător, astfel încât nu i s-a mai prelungit mandatul, Pompiliu Ciolacu, fostul director de la Palatul Copiilor Târgu Jiu, și Victorița Stolojanu, scriitoare de la Bumbești Jiu.

Concursul de proiecte este organizat de Consiliul Județean Gorj. Proiectele de management au fost depuse și până pe data de 23 martie vor fi analizate, urmând ca rezultatul să fie prezentat a doua zi.

Candidații care au fost declarați admiși vor trebui să își susțină proiectele de management în cadrul unui interviu până pe data de 4 aprilie.

Director din anul 2004

 

La începutul acestui an, Ion Cepoi nu a mai primit nota necesară, la evaluarea activității, pentru a putea să ocupe în continuare postul de director CJCPCT Gorj. Acesta a primit o notă mai mică de 9 la evaluarea făcută de Consiliul Județean Gorj.

Ion Cepoi a dat vina pentru nota mică acordată pe Nicolae Davițoiu, consilier județean din partea PMP și membru în comisia de evaluare.

Nicolae Davițoiu i-a acordat managerul CJCPCT Gorj nota 7,50.

Ion Cepoi are vârsta de 71 de ani și este director din anul 2004. El primește de mai mulți ani și pensie, care este cumulată cu salariul de care beneficiază.

Ziua Copilului, sărbătorită prin pictură

0
Ziua Copilului va fi sărbătorită, printr-o expoziție, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii...

Ion Cepoi: „Nu cumulez pensia cu salariul“

1
Ion Cepoi, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj, susține că...

Mandatul unui important director de instituție de cultură din Gorj nu va mai fi prelungit

1
Mandatul lui Ion Cepoi în funcția de manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea...

1 COMENTARIU

  1. Vai de noi… si ce face Dadalau, fotograful, daca ii vine amanta directoare? A, stati, ca si asta e pensionar, ca si Cepoi! Din ce-si mai plimba amanta in lumea larga daca il trimite la pensie tanti Victorita??? Si nici cu Pompiliu nu-i bine la cat l-a balacarit peste tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!