Acasa / Actualitate / Ciprian Florescu, în așteptare pentru numirea ca prefect de Gorj!

Ciprian Florescu, în așteptare pentru numirea ca prefect de Gorj!

Ciprian FlorescuPosturile de prefect și subprefect vor rămâne ale social-democraților. Nu se știe, momentan, când va sosi numirea lui Ciprian Florescu. „Nu am discutat în cadrul unei întâlniri oficiale, dar știu că PSD-ului îi revin opt posturi și ALDE unul. Nu s-a discutat, va urma, căci a fost o discuție formală. La nivel național, Prefectura și postul de subprefect este a PSD. Avem de rezolvat o altă problemă, se va rezolva și la Gorj situația prefectului. PSD merge în continuare pe propunerea Ciprian Florescu. (…) Nu se știe când vor fi planificate alegeri în 2017 vizavi de Primăria Târgu-Jiu și celelalte, ai căror primari nu mai sunt și acolo unde avem interimat”, a spus Florin Cârciumaru, senator de Gorj din partea PSD.

3 comentarii

  1. Pai normal sa se vrea interimat la primarie de oarece se stiu blaturile olitice locale si nici un partid nu forteaza alegeri pentru prmar , Marcel Romanescu are interese si prietenii avind fratele la ITM si alte avantaje , iar Ladaru pus la punct de Dian si Iriza ! De ce vb aici! Iar Ciprian dupa Andrei vor face parte din asa nu ca prefect ! Gorjul umilit mereu dar parca va place oameni buni situatia ! O sa va convingeti si de Boza ca va face jocul mafiei Alde Dian si PSD Carciumaru ! se vad deja soliile la ceo finii Stroe si Gabi Gangioveanu………..

  2. Iar ne propuneti paparude din astea expirate.Oameni care ,deja,au avut functii in judet si n-au facut nimic(pentru ca in Gorj e clar ca nu s-a facut nimic), n-au ce mai cauta la conducere.Nu inteleg de ce nu incercati, de exemplu, cu unul ca Luis Popa.

  3. ,,Asta-i pohta ce-am pohtit”

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*