Acasa / Actualitate / Circulația peste pasarela de la Artego a fost oprită pentru noi lucrări

Circulația peste pasarela de la Artego a fost oprită pentru noi lucrări

Circulația pe pasarela de la Artego a fost oprită, ieri, începând cu ora 16:30. „În acest moment se îndepărtează trotuarul afectat de fisurile apărute, în așa fel încât să fie evitat orice pericol de prăbușire a unor bucăți din pod. Se estimează că aceste lucrări vor dura aproximativ 5 ore, după care se va relua circulația pe o singură bandă, cu restricția de viteză de 15 km/h.”, anunță Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

Nu se mai circulă pe strada care trece pe sub pasarelă

O porțiune din pasarela din zona Artego, care traversează calea ferată și o stradă, s-a surpat în urmă cu două zile. Pasarela este deosebit de importantă și asigură legătura cu zona industrială și locuințele aflat aici, dar și cu localitatea componentă Preajba.

Comitetul pentru situații de urgență, pentru a se stabili ce este de făcut în privința remedierii problemelor la pasarela.

„În cadrul ședinței s-a hotărât interzicerea circulației rutiere și pietonale pe sub pod prin balizarea zonei și supravegherea permanentă a acesteia, restricționarea circulației pe sensul de mers dinspre sensul giratoriu spre Artego, pe partea carosabilă din zona adiacentă fisurii prin utilizarea unor semafoare temporare, dar și limitarea vitezei de circulație a autovehiculelor, în zona podului, la maxim 15 km/oră.

Zona va fi permanent monitorizată în vederea identificării în timp real a oricăror modificări structurale.

De asemenea, s-a hotărât informarea, prin toate mijloacele, a cetățenilor privind situația creată și măsurile adoptate pentru restabilirea stării de normalitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, elaborarea documentației tehnice privind soluțiile ce se impun pentru înlăturarea riscului privind circulația pietonală și auto în zona respectivă, estimarea costurilor necesare intervențiilor, alocarea sumelor necesare intervenției și demararea procedurii atribuirii în regim de urgență a contractului“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Târgu Jiu.

5 comentarii

  1. La asa primar si CL, asa oras.Sa le fie rusine acestor nemernici.Romanescu si clica lui de borfasi au cheltuit sume enorme pe tot felul de sindrofii, iar orasul este plin de mizerii si pericole de genul celor doua pasarele care traverseaza municipiu.

  2. La asa viceprimar si CL, asa oras. Sa le fie rusine acestor nemernici , Adi Tudor si clica lui de borfasi au cheltuit sume enorme pe tot felul de sindrofii timp de aproape 20 de ani iar orasul era plin de mizerii si pericole de genul celor doua pasarele care bla, bla, bla. Vorbim de mandatele de primar si viciiPrimari Carciumaru, Adi Tudor si Aiurel Popescu?

  3. Papagalule, nu ti-a facut Romanescu instructajul bine, pentru ca aici nu era vorba de mandatele celor mentionati aici, care la timpul lor au fost la fel de catastrofici ca si actualul primar, diferenta facand-o circarul pe care tu si alti prosti ca tine il pupa mereu in kur.

    • Bine mai Ady Tudor, bine. Ti a facut taticutul tau instructaj de securist-diversionist . O sa fii tu candidatul PSD la primarie cand o ajunge porcul de la Lelesi la Luna , in cursa regulata.

  4. Doamne, cat de prosti pot sa fie Romanescu si trepadusii lui.Iarta-i, doamne ca nu stiu ce spun aceste specimene!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*