Acasa / Actualitate / Ciurel a dezvăluit adevărata problemă pe care o are cu Sorin Boza 

Ciurel a dezvăluit adevărata problemă pe care o are cu Sorin Boza 

Laurenţiu Ciurel a început un atac agresiv la adresa managerului CEO, Sorin Boza, în special de când este un nou Guvern PSD, partid din care face parte şi Ciurel. Acesta a început să spună că nu există stocuri de cărbune şi că este încălcată legea, dorindprobabil să se facă un dosar penal. Câteva zile mai târziu după postarea sa de pe blog, la un post de radio a spus adevărata supărare, care are şi un nume: Ionel Ilie.  Stocurile de cărbune erau doar un pretext.
„ Eu de băiatul ăsta am avut o impresie bună şi o să povestesc cândva …. am şi un rol important în ascensiunea lui. Şi pe mine m a păcălit . L am şi lăudat la început, i am acordat credit, am crezut că poate face cuplu cu Ilie , dar nu a făcut decât să l sape în permanenţă pe Ilie pe la minister, la fel cum spune acum că vinovatul pentru faptul că nu e cărbune e Ciurel,” a spus Laurentiu Ciurel. Aşadar , pentru că nu a făcut cuplu cu Ilie, Ciurel a trecut la atac.
Ionel Ilie a fost membru în directorat şi preşedinte al directoratului înaintea lui Sorin Boza. Acum Ilie nu mai face parte din directorat, astfel că Ciurel nu mai are acces atât de rapid la hotărârile care se iau. Este cunoscut faptul că Ionel Ilie se consulta foarte cu Laurenţiu Ciurel, pe vremea când conducea CEO.
 Victor Ponta îl susţine şi el pe Ciurel şi a scris pe facebook, că i+ au spus angajaţi de la CEO că cele două grupuri de la Turceni, nu mai funcţionează pentru că nu mai este cărbune, nu pentru că s au defectat. Ponta îşi aduce aminte de CEO, tot după ce noul Guvern a fost instalat şi cel mai probabil speră să aibă din nou acces la companie. El este trimis în judecată pentru că împreună cu prietenul său, Dan Şova a luat bani nejustificaţi, produşi prin munca minerilor.
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*