Ciurel povesteşte cum a dat „şpagă” preşedintelui CS, după un an, dar cu câteva zile înainte de schimbarea lui Ilie

0
28

ciurelLaurenţiu Ciurel, despre care în curând se va spune că este un cunoscut blogger din Târgu-Jiu, povesteşte cum a dat şpagă unui fost membru al Consiliului de Supraveghere, acum preşedintele CS, Cornel Bobâlcă. Din relatarea de pe blog, reiese că cel care îşi doreşte acum să fie parlamentar, a dat şpagă brânză. Întrebarea firească este de ce a acceptat să facă acest lucru şi de ce nu a spus la momentul potrivit, ci după un an, dar cu câteva zile înainte ca CS-ul să ia o decizie în privinţa directoratului CEO?

Ciurel povesteşte cum a „smotocit bine câţiva colegi pentru acest Bobâlcă. „Doamne-ajută, în Consiliul de supraveghere de la CEO sunt cel puțin două persoane competente, pe cât aud. Domnii Codescu şi Nechifor. Păcat că nici unul din ei nu e Președinte, lăsându-l pe această funcție pe acest şpăgar mărunt, Bobâlcă. Când făcea parte din AGA venea la ședințe de zece minute cu soţia, stătea câteva zile cu hotel şi masă, voia cârciumi şi excursii la mănăstiri, ori la Rânca. Băi ce brânza bună aveți pe la Gorj! Am smotocit bine câţiva colegi pentru acest Bobâlcă, îmi imaginez acum ce face, în ministerul înțesat de avertizoare de integritate scoase din priză”, spune Ciurel.

Urmează şedinţa CS

La sfârşitul acestei săptămâni, Consiliul de Supraveghere se va întruni, iar mai multe surse spun că vor fi luate decizii şi în privinţa unui nou preşedinte al directoratului. De asemenea, Ion Pisc se pare că va lua locul lui Ilie de la conducerea Diviziei Energie. Ciurel povesteşte aceste lucruri într-un moment în care oamenii apropiaţi lui, din CEO, ar putea să dispară rând pe rând, dacă noul Consiliu de Supraveghere ia decizii cu mai mult curaj. Cornel Bobâlcă este preşedintele CS şi membru în fostul Consiliu de Supraveghere, din partea Ministerului Energiei. Acesta a venit cu o viziune nouă pentru companie, astfel că pentru prima dată CS-ul a discutat şi cu liderii de sindicat, iar şedinţele încep să aibă loc în Gorj, nu numai la Bucureşti.

Ciurel se pregăteşte de lipit afişe

Laurenţiu Ciurel a crezut că dacă nu mai este director la CEO, poate ajunge parlamentar, dar a primit o palmă din partea partidului şi în acest moment este pe listă, dar pe loc neeligibil. De când listele s-au votat, nu pierde nicio ocazie să îi critice pe cei care sunt pe locuri eligibile şi pe care îi consideră nepregătiţi. „Cum am ratat ocazia de mă alătura Deputaților pierzând în favoarea primarului Ciocea din Bustuchin şi a prefectului Văcaru, o să-mi continui mica mea cruciadă pro-cărbune din sufragerie, de pe blog. Ferește-mă mamă de prieteni…Cam asta este. Ne pregătim de lipit afișe, acțiunea ținând loc de liceu, facultate, meserie, expertiza. Cea mai sigură metodă de promovare. Dar ce spun eu, aproape singura!”, spune Ciurel pe blog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here