Acasa / Actualitate / Colegiile Tudor Vladimirescu și Spiru Haret, fără noroc!

Colegiile Tudor Vladimirescu și Spiru Haret, fără noroc!

Municipalitatea ia în calcul să atribuie în mod direct două lucrări importante pentru municipiul Târgu Jiu. Sătul să tot liciteze fără ca cineva să se prezinte cu oferte, edilul Marcel Romanescu afirmă că  nu va mai organiza noi proceduri pentru reabilitarea a două școli de prestigiu din oraș.

Autoritățile locale sunt la un pas să rateze o nouă licitație. Este vorba despre lucrările de reabilitare a Colegiilor Tudor Vladimirescu și Spiru Haret care nu par de interes pentru firmele de construcție. Deși primarul vorbea despre împărțirea lucrărilor pe loturi, se pare că această variantă nu mai este acum luată în calcul. Romanescu tinde spre încredințare directă.

Ce să fie, cui să fie?!

„Din păcate pentru cele două mari lucrări, de la Colegiul Tudor Vladimirescu și de la Colegiul Spiru Haret, nici de data această nu a fost depusă nicio ofertă, ceea ce înseamnă că putem să intrăm, cu respectarea legii, pe o înțelegere directă cu o societatea ce ar putea realiza lucrarea. Nu știm la ora aceasta ce se întâmplă, sunt lucrări foarte ample. Mai urmează o săptămâna de depunere de oferte, dacă nu se prezintă nimeni pe această direcție vom merge”, a declarat Marcel Romanescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*