Acasa / Actualitate / Comercianții de jucării și dulciuri din parcul central, relocați

Comercianții de jucării și dulciuri din parcul central, relocați

Veste proasta pentru comercianţi care îşi desfăşoară activitatea în Parcul Central din Târgu Jiu, lângă locurile de joacă. Aceștia vor fi mutaţi în altă zonă. Decizia aparține autorităților locale care susțin că aceștia strică imaginea zonei care adăpostește, de altfel operele marelui sculptor Constantin Brâncuși.

Primăria Târgu Jiu îi va muta în altă parte pe comercianții din Parcul Central. Edilul Marcel Romanescu este nemulțumit de aspectul tarabelor din zona respectivă. Este vorba de vânzătorii de produse alimentare și jucării de lângă cel mai mare loc de joacă din parc. Romanescu susține că este nevoie de un comerț civilizat și cetățenii respectivi nu s-au conformat în totalitate în ceea ce privește aspectul tarabelor.
Primarul nu menționat însă și unde vor fi relocați comercianții din Parcul Central, acolo unde se află operele lui Constantin Brâncuși: Masa Tăcerii, Aleea Scaunelor și Poarta Sărutului.
Autoritățile promit, însă că vor găsi cât de curând un spațiu adecvat pentru vânzătorii care comercializeazăjucării și produse alimentare chiar lângă spațiile destinate celor mici.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*