Comisarul Petre Sprâncenatu a câștigat „la mustață” postul de șef al Serviciului Criminalistic Gorj! Uite ce punctaj a obținut

0
30

Comisarul Petre Sprâncenatu a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de şef al Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj. Acesta a a fost singurul candidat care s-a înscris. Petre Sprâncenatu a reușit să obțină „la mustață“ nota minimă necesară pentru a ocupa acest post. El a obținut nota 7,1. Conform regulamentului, este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

Petre Sprâncenatu s-a aflat și înainte de concurs la conducerea Serviciului Criminalistic, fiind împuternicit să ocupe funcția până la organizarea concursului.

Concursul s-a desfășurat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj din strada Traian şi a constat în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Eventualele contestaţii se depun în termen de 24 de ore de la afişare, iar contestaţiile se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here