6.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 18, 2021
AcasăActualitateComisie pentru verificarea concursului de registratori medicali! Va fi verificat şi Mădălin...

Comisie pentru verificarea concursului de registratori medicali! Va fi verificat şi Mădălin Călinoiu

Concursul de registratori medicali despre care au apărut suspiciuni în privinţa corectitudinii lui, a făcut consilierii judeţeni să ia măsuri. Liberalul Dan Vîlceanu a cerut formarea unei comisii pentru verificarea procedurilor organizării lui, lucru acceptat şi de ceilalţi colegi de la celelalte partide. De asemenea va fi verificat şi concursul pentru postul de farmacist- şef, câştigat de Mădălin Călinoiu, fiind singurul participant.

spital-de-urgenta-targu-jiu

Concursul de registratori s-a încheiat prin angajarea pe jumătate din cele 18 posturi a rudelor angajaţilor din Spitalul Judeţean şi DSP. Acest lucru a atras atenţia, iar într- o viitoare şedinţă de Consiliu Judeţean va fi votată o hotărâre de consiliu pentru formarea comisiei. Conform preşedintelui CJ, Cosmin Popescu din ea vor face parte consilieri de la fiecare partid politic. Propunerea pentru formarea comisiei a venit din partea lui Dan Vilceanu. „Având în vedere că după organizarea concursului mai multe persoane au luat legătura cu mine şi mi- au relatat că s- ar fi comis nereguli şi în plus subiectul a fost tratat pe larg în mass- media locale, reieşind că aproape jumătate din persoanele care vor fi angajate sunt rude ale unor salariaţi din spital, vă solicit ca dintre consilierii judeţeni, să se formeze o comisie care să verifice cele semnalate şi de asemenea să verifice modul în care s- a desfăşurat şi concursul pentru farmacist şef, având în vedere că şi acolo a fost promovat fiul lui Ion Călinoiu. Este în interesul CJ să verifice aceste aspecte şi să spulbere suspiciunile de fraudă sau să sesizeze organele abilitate în cazul în care există nereguli, „ a spus în şedinţa de CJ, Dan Vîlceanu.

Dorin Hanu nu e de acord cu verificarea concursului

Singurul consilier care nu a fost de acord într- un mod vehement cu formarea acestei comisii este fostul primar de la Motru, acum consilier judeţean PSD, Dorin Hanu. Acesta spune că dacă sunt suspiciuni să fie sesizate organele abilitate. „Nu înţeleg de ce trebuie să verificăm noi lucrurile astea când există organe abilitate să cerceteze asemenea lucruri. Cei care se simt nedreptăţiţi să facă sesizare, „ a spus Dorin Hanu. Spitalul Judeţean Gorj este în subordinea Consiliului Judeţean, iar conform regulamentului se pot forma astfel de comisii.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -