12.9 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Actualitate Compania Succes, sponsor principal la Pandurii Târgu-Jiu

Compania Succes, sponsor principal la Pandurii Târgu-Jiu

- Advertisement -

După lungi negocieri, compania Succes Nic Com a semnat contractul de sponsorizare al Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Fiind o companie cu activităţi în diferite domenii, Succes va presta servicii pentru echipa de fotbal antrenată de Grigoraş în schimbul publicităţii pe echipamentul fotbaliştilor şi nu numai. Echipa de fotbal era deja familiarizată cu serviciile de calitate ale companiei, însă oficialii celor două părţi nu au căzut de acord în privinţa valorii totale a contractului de sponsorizare. De asemenea, devenind sponsorul de bază al clubului, Succes Nic Com a cesionat gratuit drepturile de proprietate asupra mărcii Pandurii, înregistrată la OSIM acum cinci luni de compania târgujiană.

Mihai Prunariu, preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, a anunţat că preşedintele companiei Succes Nic Com a semnat contractul de sponsorizare cu echipa, Succes devenind sponsorul principal al clubului gorjean. „S-a încheiat şi contractul cu firma Succes, după lupte seculare. Am stabilit acest lucru şi nu mai sunt probleme nici din punct de vedere al mărcii înregistrate Pandurii. Deci, astăzi (n.r. vineri) am făcut numai lucruri bune, odată cu revenirea lui Grigoraş”, a declarat Prunariu despre negocierea cu firma Succes din Târgu-Jiu. Şeful clubului de fotbal a mai precizat că, începând din acest moment, compania Succes va asigura diferite servicii pentru echipa Pandurii, aportul sponsorului fiind de 5 miliarde de lei vechi pe an. „Domnul Sarcină este sponsor principal, o să vedeţi Succes de duminică pe echipamentul jucătorilor. Valoarea contractului este de 5 miliarde pe an. Nu a mai dorit să fie şi membru asociat al clubului, ci doar sponsor, în contrapartidă noi asigurându-i publicitate, atât. A venit alături de noi, eu mă bucur. Este printre puţinii oameni care au venit să ajute clubul cu diferite servicii. E un lucru benefic pentru club. Până la urmă, este şi primul meu contract de publicitate semnat şi sper ca în viitoarea perioadă să mai găsim şi alţi oameni care să vină alături de club, nu neapărat din oraş”, a precizat preşedintele clubului Pandurii.

Succes a cesionat marca Pandurii

Mihai Prunariu a explicat că şi în privinţa dreptului de proprietate pe care Succes îl deţinea, din luna decembrie 2013, asupra mărcii Pandurii s-au lămurit lucrurile. „Firma Succes a demarat obţinerea denumirii de Pandurii. Pe lângă contractul pe care l-am semnat cu firma Succes ca principal sponsor, am semnat şi drepturile de cesiune al mărcii Pandurii, pe care le-a dat pe 49 de ani clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. L-a cesionat gratuit. Sunt foarte multe chichiţe judecătoreşti, avocăţeşti şi domnul Pecingină m-a consiliat în această perioadă pentru că au fost foarte multe lucruri, inclusiv cu domnul Grigoraş m-a asistat. E bine tot timpul să ai un avocat lângă tine pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le treci în diferite acte şi care trebuie să fie, din punct de vedere al clubului, beton. Din decembrie, Succes are pe mai multe clase mărci, pe noi ne interesau foarte multe clasele 35 şi 41 divertisment, sport, cultură şi 35 publicitate. Drepturile au fost cesionat 49 de ani clubului urmând ca noi să le dăm în folosinţă ori de câte ori firma Succes are nevoie. Îl apreciez pe domnul Sarcină că a înţeles interesul clubului, a venit alături de noi şi drepturile de proprietate au fost cesionate gratis”, a mai precizat Mihai Prunariu, preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Succes oferă mai mult decât unii acţionari

De precizat ar fi că valoarea serviciilor care vor fi prestate de Succes, 5 miliarde de lei vechi, este mai mare decât contribuţia unor asociaţi ai clubului Pandurii. Ca şi până acum, cei mai mulţi bani vin de la Complexul Energetic Oltenia, 120 de miliarde de lei, dar şi de la societatea Artego, 10 miliarde de lei vechi şi primăria Târgu-Jiu, 5 miliarde de lei. Ceva mai puţini bani au dat Consiliul Judeţean, în sumă de 2 miliarde de lei vechi şi USMO, un miliard de lei vechi. În momentul de faţă, Pandurii Târgu-Jiu mare are parteneri marca de echipamente Errea, trei producători de vinuri: Cramele Oprişor, Domeniile Vânju Mare, VinArte şi Izvorul Minunilor.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente