Concluzia medicilor: Educatoarea care susține că este atacată de „surse energo-magnetice” nu suferă de tulburări și este aptă să predea!

0
250

Educatoarea Alina-Mariana Pîrvulescu, din municipiul Motru, care susţine că este atacată atât acasă, cât şi la grădiniţă de „surse energo-magnetice“, își va continua activitatea didactică după ce a prezentat mai multe documente medicale care arată că nu suferă de tulburări psihice şi că este aptă pentru a lucra în învăţământ.

Educatoarea deține o adeverinţă eliberată de Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova în care se arată: „fără tulburări psihice actuale; apt pentru a preda în învăţământ“.

 
 
 
 
 
 

Aceasta a mai prezentat o adeverinţă medicală de la medicul de familie şi o fişă de la un cabinet de medicina muncii în care se arată că este aptă de a preda în învăţământ și că este clinic sănătoasă.

Educatoarea va fi monitorizată de conducerea grădiniței

Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, a declarat că educatoarea Alina Mariana Pîrvulescu va fi monitorizată de conducerea unităţii de învăţământ: „Doamna educatoare a prezentat atât conducerii grădiniţei unde îşi desfăşoară activitatea, cât şi la secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj trei documente medicale din care rezultă că este aptă pentru a preda în învăţământ. Documentele sunt eliberate de o clinică de specialitate, de un cabinet de medicină a muncii şi de medicul de familie. În continuare este la catedră şi îşi desfăşoară activitatea. Va fi monitorizată de conducerea şcolii pentru ca activitatea să se desfăşoare în bune condiţii”.

Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a precizat că la nivelul Prefecturii Gorj s-a constituit o comisie formată din reprezentanţi de la mai multe instituţii care să analizeze situaţia educatoarei.

„Se întâmplă un fenomen care pare paranormal”

Susține că este atacată cu „surse energomagnetice“, că pătuțurile copiilor se mișcă și ei nu pot să doarmă. Alina-Mariana Pîrvulescu, i-a filmat pe copii cu telefonul mobil şi a postat imaginile pe contul personal de Facebook.

Ea a postat şi un mesaj ciudat: „Dacă tot am Facebook, de ce să nu-l folosesc? Dacă tot nu mă lasă ăştia să dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e încărcată toată casa şi patul zvâcneşte ca la grădiniţă, de ce să nu scriu? Doar suntem nebuni, şi eu, şi copiii, nu? Noaptea e a noastră”. Ea a continuat și le-a declarat jurnaliștilor că se întâmplă fenomene paranormale și că se mișcă patul: „Se întâmplă un fenomen care pare paranormal. Dar este provocat, pur şi simplu. (…) Deci, când stau copiii la somn, cum s-a văzut şi în filmare, stau, încearcă să adoarmă şi începe să zvâcnească patul. Deci nu se mişcă patul, efectiv, organismul viu reacţionează la anumiţi curenţi”, mai spune educatoarea”.

Educatoarea Alina Pîrvulescu este cunoscută de către poliţiştii din localitate, care s-au deplasat de multe ori la locuinţa ei în urma apelurilor la 112. Ea reclama zgomote şi trepidaţii care s-ar produce în casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here