Concurs anulat la ordinul Corpului de Control al Prefecturii Gorj

0
696

Săptămâna trecută a fost anulat un concurs organizat de Primăria Țicleni, in urma unor verificări efectuate de Corpul de Control al Prefectului.

„Corpul de Control are un rol important în angrenajul funcționării Instituției Prefectului Județului Gorj. Ultima verificare a fost efectuată la Primăria orașului Țicleni și a avut ca scop verificarea modului în care a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Orașului Țicleni.

Reprezentații Instituției Prefectului au constatat o serie de abateri (lipsa fișei postului de la dosarul de concurs; pe pagina de Internet a Primăriei Țicleni nu au fost publicate informații necesare cu privire la desfășurarea concursului și nici documentele care trebuie să fie cuprinse în dosarul de concurs etc.), motiv pentru care Corpul de Control al Prefectului a considerat că se impune reluarea procedurii de organizare a concursului de recrutare”, a transmis prefectul Corneliu Răducan Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here