19.5 C
Târgu Jiu
vineri, august 12, 2022
AcasăActualitateConcurs de la Ambulanța Gorj, suspendat de Corpul de Control al Prefectului

Concurs de la Ambulanța Gorj, suspendat de Corpul de Control al Prefectului

Organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de șef serviciu achiziții publice la Serviciului Județean de Ambulanță Gorj ar putea fi suspendată, după ce Corpul de Control al Prefectului a constatat o serie de nereguli.
„Corpul de Control al Prefectului a efectuat o verificare a modului de organizare a concursului pentru ocuparea postului vacant de șef serviciu achiziții publice la Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că înființarea postului de șef serviciu în cadrul Serviciului aprovizionare, achiziții publice, transport, administrativ, pază, protecția muncii, PSI, evidența militară, apărare civilă a fost stabilită prin hotărâri ale Comitetului Director al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Corpul de Control al Prefectului a concluzionat că schimbările în statul de funcții al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj ar fi trebuit realizate prin ordin al Ministrului Sănătății.
De asemenea, reprezentanții Prefecturii Gorj au mai stabilit că Fișa postului vacant de șef serviciu nu acoperă întreaga sferă a atribuțiilor serviciului stabilită prin Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
O altă problemă identificată a fost că stabilirea condițiilor specifice de ocupare a postului de șef serviciu (studii de specialitate doar în domeniul economic și cursuri/programe de specializare în doar două domenii, respectiv management și achiziții) nu are la bază o fundamentare adecvată cu privire la atribuțiile serviciului, aducându-se atingere Codului de etică și integritate al personalului S.J.A Gorj.
Recomandarea Corpului de Control al Prefecturii Gorj este ca managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj să dispună suspendarea concursului“, a transmis prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan, într-o postare pe Facebook.

O nouă degringoladă în PNL Gorj

0
După ce a trebuit să vină un șef de la centru, în persoana prim-vicepreședintelui Dan...

15 stații de încărcare a autovehiculelor electrice vor fi amplasate în Gorj

0
Mai multe comune și un oraș din județul Gorj vor beneficia de stații de încărcare...

A furat un tractor din curtea unei case din Logrești

1
Un tânăr din comuna Logrești a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!