Acasa / Actualitate / Concurs pentru funcția de director al DGASPC Gorj

Concurs pentru funcția de director al DGASPC Gorj

Concursul pentru ocuparea funcției de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va avea loc luna viitoare. Candidații își mai pot depune dosarele până pe data de 19 iunie.

Proba scrisă va avea loc pe data 3 iulie la București. Postul de director al instituției a mai fost scos la concurs , dar nu a fost ocupat, pentru că cei care s-au înscris nu au mai participat. În prezent, unitatea este condusă interimar de Laurențiu Diaconescu, care se gândește să candideze din nou. „Probabil că da. În această săptămână sau până pe data de 19 iunie o să-mi depun dosarul la Agenția Națională a Funcționarului Public de la București“, a spus Laurențiu Diaconescu, directorul interimar al DGASPC Gorj.

Comisia va fi formată din reprezentanții de la Consiliul Județean

Comisa de concurs va fi constituită de Consiliul Județean, în subordinea căreia se află instituția. „Noi constituim comisia de concurs, astfel încât acesta să se desfășoare în bune condiții și sperăm ca de data aceasta să avem un director definitiv“, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. Instituţia a rămas fără director, după ce Dumitru Cotruna a demisionat şi a cerut trecerea pe o funcţie de execuţie, în toamna anului trecut, pe fondul mai multor scandaluri în cadrul DGAPSC Gorj. În locul său a fost promovat Laurenţiu Diaconescu, care ocupa funcția de directorul adjunct.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*