Acasa / Actualitate / Consilier Local: Poliția Locală nu funcționează. Se impunea de mult schimbarea lui Udrea

Consilier Local: Poliția Locală nu funcționează. Se impunea de mult schimbarea lui Udrea

Liberalii gorjeni solicită, din nou, demisia șefului de la Poliția Locală Târgu Jiu. Totul după ce un politișt local a șocat un consilier al opoziției, cu răspunsul primit în urma unei solicitări de bun simț. Mihai Paraschiv s-a adresat unui comunitar după ce o persoană dezbrăcată stătea pe o bordură în apropiere de centrul orașului. Răspunsul politiștului local a fost: Ce vrei, domne, să îl iau acasă?

Era un cetăţean aflat în stare de ebrietate sau cu probleme psihice şi se afla pe strada Siretului. L-am rugat pe domnul poliţist local să găsească o soluţie şi mi-a răspuns sec: Ce vrei, domne, să îl iau acasă? Eu am atribuţiuni pe circulaţie. INCREDIBIL! Sesizezi o situaţie şi nu te ocupi de ea, a scris consilierul local pe pagina personală de facebook atașând și o poză pentru ca nemulțuirile să fie înțelese mai ușor.

„Poliția Locală nu funcționează”

Liberalul susține că nu este pentru prima dată când politiștii locali sfidează solicitările cetățenilor deși este vorba despre o activitate ce se regăsește specificată în fișa postului. Paraschiv cere din nou măsuri atât în cazul conducerii de la Poliția Locală Târgu Jiu cât și pentru angajații indisciplinați. „Nu este normal ca politiștii locali să aibă o astfel de atitudine. Modul cum a răspuns denotă o aroganță care nu-și are rostul. Sunt situații neprevăzute care apar și trebuie rezolvate. Domnul Urdea trebuie să ia măsuri cu angajații dânsului. Nu este prima dată când se întâmplă astfel de derapaje. Din punctul meu de vedere Poliția Locală Târgu Jiu nu funcționează. Sunt zile în care găsești 4-5 politiști la umbră sau nu găsești deloc. Nu-și fac treaba nici pe partea de circulație nici pe ordine publică. Se impunea de mult schimbarea lui Udrea”, a declarat consilierul local Mihai Paraschiv.

6 comentarii

 1. Oameni simpli de la tara care s-au trezit din paznici polițiști. Vorbesc urat cu populația, mai ales în zona Pietei Centrale, folosind apelativele ,,ba” și ,,tu”. Daca li se atrage atenția asupra comportamentului ripostează ,,Ce ba, vrei sa te amendez ?”.
  E unul înalt cu mustață care toată ziua umbla ca un capiat pe mijlocul strazii cu un caiet in mână și pune niste somații pe autoturisme indiferent daca sant sau nu parcate neregulamentar. Apoi înjură și strigă : ,,Poate sa sune și la ministrul de interne, nu mi-e frica !””. Adica, vezi Doamne, el ar fi polițist al Ministerului de Interne…
  După ce obosește se retrage la umbra în clădirea Prefecturii.

 2. cindva veti intelege,aceste posturi nu trebuie sa existe,aceasta ,,politie locala,, nu exista niciunde,decit citeva posturi pe Linga primarie care umbla pe strazi si dau amenzi celor care nu au platit parcarea,au depasit termenul,sau,au parcat gresit ! Sa nu uitati,veti avea de suferit,banii de azi pe hainele,salarile lor sint…pensile diminuate de miine ! Si sa nu uit,ati fost ,sinteti si veti fi niste lasi,cei ce sufera si inghit ca niste tarani ,,prosti,, ! Imi cer Scuze,dar,nu exista calificativ ptr o populatie care a ajuns stergarul unor analfabeti ,si tarani !?

  • Pe cine faci tu tarani prosti ? Toti asa zisii oraseni isi au originile in satele romanesti , provin de la tara . Inclusiv tu , un cocalar manelist . Si eu provin de la tara , am absolvit institutii de invatamant universitare si postuniversitare si nu accept ca un cocalar manelist ca tine sa duca in derizoriu originea a milioane de romani cinstiti si onorabili . “Vesnicia s-a nascut la sat”…spunea Lucian Blaga, asa ca nici macar vesnicia nu s a nascut in cartierul Meteor sau Obreja unde probabil locuiesti tu ,,,,,orasene. Ca sa nu mai spun de chestia cu ,,,,cetatene de la bloc ce tai ,,,,,,porcul.

   • Vai, aceste cuvinte ne doare. Trebuia sa aflam de tine, tzaranusul care a lasat tzarana si a invatat carte la lumina sa ajunga om mare. Sictir, darlau de maidan!

 3. Domnule „can can” tu însuți esti un analfabet, la modul cum te exprimi. Si nu uita, țăranul este un om cinstit, muncitor. Ma refer la țăranul adevarat, nu la apelativul pe care-l folosești tu. Si daca cauti in arborele genealogic al familiei tale, s-ar putea sa te tragi tot dintr-un țăran. Ar trebui sa ti fie rusine. Si pana cand cei ca tine nu vor invata abecedarul, vor fi tot niște „țarani”, cum spui tu.

 4. Azi, la prânz, marele polițist local cu caietul in mana, care se da drept ,,polițist M.I.”, era la umbra blocului unde are sediul SC Edilitara, cu șapcă in mana, transpirat ca nea’ Gheorghe de la tara, gâfâind de importanta… misiunii. Iar orașul nostru e plin de cerșetorii și nimeni nu ia nici o măsură? !
  Domnul Tudor, daca Urdea are alte preocupări , preluați dvs. aceste probleme ! Santeti mai tânăr și mai energic !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*