Acasa / Actualitate / Consilierul Eduard Lădaru, desemnat membru în AGA de la Transloc

Consilierul Eduard Lădaru, desemnat membru în AGA de la Transloc

Consilierul Eduard Lădaru (ALDE) este noul reprezentant al Consiliului Local Târgu Jiu în cadrul Adunării Generale a Acționarilor (AGA) a societății de transport în comun Transloc, ca urmare a plecării din Consiliul Local (CL) a lui Mihai Gherghe (PSD), care a ajuns secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, l-a propus pe Lădaru ca reprezentant al C.L. Târgu Jiu în AGA de la Transloc. Propunerea a fost votată, ieri, într-o ședință extraordinară, cu majoritate de voturi. În AGA de la Transloc se mai află consilierul local Petrișor Dincă (PSD).

Propunere de înlocuire a consilierului Roibu

Consilierul local Mihai Paraschiv (PNL) a propus înlocuirea lui Petrișor Dincă din AGA, pe motiv că nu își face datoria: „La obligațiile AGA vedem acolo că trebuie să se întâlnească cel puțin o dată pe an, dar numai târziu de 31 mai a fiecărui an pentru validarea exercițiului financiar al anului precedent. În anii 2018 și 2019 nu s-a întâmplat acest lucru, motiv pentru care solicit înlocuirea domnului Roibu din această calitate pentru că nu a reprezentat interesele Consiliului Local“.

„Responsabilitatea pentru care nu s-a întrunit AGA este a Consiliului de Administrație, care convoacă AGA pentru aprobarea rapoartelor financiare. Nu este de vină reprezentantul AGA“, i-a răspuns Eudard Lădaru.

Propunerea lui Mihai Paraschiv a fost respinsă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*