9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Actualitate Constructorii așteptați cu oferte la Consiliu Județean

Constructorii așteptați cu oferte la Consiliu Județean

cosmin popescuÎncep anul în forță! Autoritățile județene susțin că în primele luni ale anului 2021 vor pune în practică ce au apucat doar să promită în 2020. Acțiunile vizează în special domeniul sanitar, un segment mult prea solicitat în ultima perioadă de timp.

“Începem anul cu o procedură de achiziție pentru reabilitarea a trei secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, respectiv secția Gastroenterologie, Secția Neonatologie și secția Medicală I. Marți, 5 ianuarie, este data limită de depunere a ofertelor. Sper să avem oferte serioase, astfel încât colegii mei din departamentele de specialitate să poată evalua cât mai repede aceste oferte și să ne apucăm efectiv de lucru în cadrul sediului din strada Progresului. De asemenea, așteptăm ultimele documentații și ultimele avize pentru proiectul tehnic și să dăm ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea Unității de Primiri Urgențe. Așa cum știți, pentru că ați fost martori de-a lungul timpului la aprobarea bugetului și a proiectului, Consiliul Județean Gorj a depus și a primit finanțare europeană, cu o cofinanțare din bugetul propriu, pentru reabilitarea acestei secții de Primiri Urgențe, foarte importante pentru noi toți, având în vedere perioada prin care trecem și ce va urma, pentru că nimeni nu știe ce va urma”, a declarant președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

Încă puțin

Un alt proiect important ce vizează aceiași unitate medicală a intrat în linie dreaptă. “Ne pregătim să depunem și documentația pentru achiziția publică în privința reabilitării termoenergetice a Spitalului Județean de Urgență, locația din strada Tudor Vladimirescu. Pot să vă spun că avem la această dată proiectul tehnic avizat de către consiliul tehnico-economic al Consiliului Județean, a fost avizat de către plenul Consiliului Județean Gorj și pregătim ultimele documentații, astfel încât, în cel mai scurt timp, să ridicăm această licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Și aici sper să avem ofertanți și constructori serioși, care să depună oferte, să fie declarați câștigători și să înceapă lucrările”, a mai declarant șeful județului.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente