7.9 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăActualitateContorizarea individuală, în plină desfăşurare

Contorizarea individuală, în plină desfăşurare

Contorizarea individuală pe casa scării, la apă, este în plin proces de desfăşurare în Municipiul Târgu-Jiu, dar şi în celelalte oraşe ale judeţului. Societatea Aparegio se ocupă cu aceste lucrări de contorizare, fiecare locatar care solicită acest tip de contor fiind nevoit să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 380 şi 600 de lei. În acest fel, abonaţii buni platnici nu se vor mai trezi fără apă din cauza datoriilor vecinilor.

contorizari-aparegio-2

Tot mai mulţi gorjeni, abonaţi ai societăţii de distribuţie a apei potabile, Aparegio, aleg să îşi monteze contor individual la apă, pe casa scării, pentru a evita debranşarea din cauza rău platnicilor. Fenomenul este foarte des întâlnit întrucât există locatari cu datorii de zeci de mii de lei la apă. „Întâmpinăm frecvent dificultăţi în încasarea banilor în toate oraşele în care operăm. Încercăm să facem o contorizare individuală pentru a intra în contact direct cu utilizatorul pentru că unele au scări cu 2- 3 rău platnici şi din cauza lor ajung să sufere toţi locatarii de pe scară”, a declarat Traian Pătrăşcoiu, directorul Aparegio Gorj. Astfel, operatorul Aparegio a recurs la contorizarea individuală a locatarilor care vor să scape de această problemă. În acest mod se încheie contract între locatar şi distribuitor şi se pot sista serviciile de alimentare cu apă doar la persoanele rău platnice. Mai mulţi beneficiari, de pe mai multe scări de bloc, au solicitat contoarele individuale. „Avem în derulare contracte cu asociaţii din zona gării, zona Nicolae Titulescu, zona Olari, unde facem operaţiuni de contorizare şi după acea, prin asociaţiile de proprietari, facem contractele de contorizare „ a mai precizat directorul Aparegio.

Pentru a evita să rămână fără apă din cauza vecinilor rău platnici, un abonat Aparegio trebuie să scoată din buzunar o sumă situată între 380 şi 600 de lei, în funcţie de numărul de paliere al imobilului şi de complexitatea proiectului.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -