Contract reziliat cu firma care asigură paza fostei Avicola. Suspiciuni de furt

0
367

Societatea Avirom Plus, care deține fosta unitate de creștere și valorificare a puilor din municipiul Târgu Jiu, a reziliat contractul cu firma care asigura serviciul de pază ca urmare a lipsurilor înregistrate în ultimele luni. Există o serie de indicii din care rezultă faptul că au avut loc sustrageri, iar angajații firmei de pază sunt responsabili de ceea ce s-a întâmplat.

Urmează ca în perioada următoare să fie efectuat un amplu audit intern, pentru descoperirea făptașilor. Avirom Plus urmează să angajeze o nouă societate comercială de pază și protecție care să preseze acest serviciu.

Investiții de zeci de milioane de euro

Societatea Avirom Plus a preluat fosta unitate Avicola Târgu Jiu în anul 2017 și a făcut investiții de zeci de milioane de euro pentru reluarea activității. Unitatea din Târgu Jiu deţinea un abator cu o capacitate 4.000 capete/oră, 9 ferme pentru creşterea păsărilor, parc auto (nefuncţional), un bloc pentru birouri, platformă de gunoi şi 66 de hectare de teren.

Investițiile făcute au constat în modernizarea halelor, dar și a abatorului în vederea respectării normelor actuale.

Se vor efectua cercetări

Există suspiciuni că unii dintre angajații societății erau pe mână cu angajații firmei de pază, pentru sustragerea de bunuri. Au fost sesizate organele competente și urmează să se efectueze cercetări penale.

Pana la închiderea ediției, reprezentanții unității nu au dorit să comenteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here