7.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 3, 2020
Acasă Actualitate Contre politice pe drumul expres Târgu Jiu-Craiova. CNAIR susține că va aloca...

Contre politice pe drumul expres Târgu Jiu-Craiova. CNAIR susține că va aloca peste 27 milioane de lei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis un comunicat de presă cu privire la situația drumului expres Târgu Jiu-Craiova, după ce deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care susține că nu există resurse financiare alocate pentru acest drum. Parlamentarul se bazează pe răspunsul primit, în urma unei interpelări, de la ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, care arată că „numai după ce se întrunesc condițiile legale, proiectul va putea fi introdus în Legea bugetului de stat“.

„CNAIR a postat în sistemul electronic de achiziții publice SICAP documentaţia pentru Contractul destinat Elaborării Studiului de Fezabilitate şi Proiectului Tehnic de Execuţie, documente necesare construirii Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit inițial pentru data de 03.05.2019. Însă, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20.06.2019.

Precizăm că potrivit legii, CNAIR are obligația să răspundă tuturor clarificărilor adresate de operatorii economici interesați de participarea la procedură și după aceea să acorde acestora un termen corespunzător pregătirii ofertelor, conform interpretării care reiese din aceste răspunsuri.

Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii Ofertantului câstigător în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și a legislației în materia achizițiilor publice.

CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanțării depus la Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019“, se arată în comunicatul CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Video: A „încins“ hora în curtea spitalului de fericire că s-a vindecat de coronavirus

https://youtu.be/UIBEWCJ86Bk   Un pacient, în vârstă de 60 de ani, jucat hora în curtea Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, de fericire că a fost externat și...

Caz de Covid la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu”

Noul virus SARS CoV2 a ajuns și la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu”  din Runcu. Un pacient internat de curând a fost confirmat pozitiv. Pacientul...

Ai depus cerere pentru intrarea la pensie? Vezi dacă ești pe lista Casei Județene de Pensii!

La Casa Județeană de Pensii Gorj s-au înregistrat în ultimele trei luni peste 800 de cereri pentru intrare la pensie. Cele mai multe solicitări...

Prima clădire istorică din Gorj restaurată de „Ambulanța pentru monumente“

Primul monument istoric din județul Gorj care va fi restaurat prin proiectul „Ambulanța pentru monumente“ este cula Cioabă-Chintescu de la Șiacu, comuna Slivilești. „Prima...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini