Cosmin Popescu vrea să fie anulată în contencios Hotărârea de Guvern prin care au fost împărțiți banii din fondul de rezervă

0
309

Șeful Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, vrea ca Hotărârea de Guvern prin care au fost împărțiți banii din fondul de rezervă la nivel local, să fie anulată de instanță. În acest sens, Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, se află printre semnatarii unei acțiuni în instanța de contencios administrativ prin care se dorește ca magistrații să constate că demersul guvernului nu a fost unul legal și echitabil.

Este de amintit că 11 primării din Gorj nu au primit vreun leu din suma de un miliard de lei împărțită din fondul de rezervă. De asemenea, primarii liberali au fost favorizați la împărțirea fondurilor. Între primăriile care nu au primit fonduri se află și cea de la Motru, unde sunt probleme legat de furnizarea agentului termic pentru populație. Cei mai mulți bani au fost primiți de Primăria Târgu Jiu, respectiv 5 milioane de lei, în timp ce Consiliul Județean Gorj a primit numai 4 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here