21.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăActualitateCreșă de 1,7 milioane de euro la Motru

Creșă de 1,7 milioane de euro la Motru

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a anunțat că se va construi o nouă creșă în municipiu. Valoarea investiției se ridică la circa 1,7 milioane de euro.

Autoritățile publice au predat, recent, amplasamentul, pentru ca societatea care a câștigat licitația să poată să se apuce de treabă.

„Lucrăm pe toate domeniile, lucrările vizează schimbarea Municipiului Motru în totalitate. Avem o investiție importantă pe învățământ. Este vorba despre “Construire creșă mică”. Am predat amplasamentul constructorului pentru o creșă nouă din oraș, investiție cu o valoare de 1,7 milioane de euro. Urmează proiectarea și execuția. Nu este ușor, sunt sume importante de bani atrase în Municipiul Motru”, susține primarul Morega.

O altă investiție importantă și așteptată de motreni este reabilitarea bazei sportive din oraș. Stadionul Municipal va fi modernizat. „Avem în plan și modernizarea Stadionului din Motru, Valoarea lucrării este de 3 milioane de euro. Avem o zonă bună, am reușit să îndreptăm situația cu cadastrarea, nu vor mai fi probleme, mergem înainte cu investițiile”, a mai transmis edilul.

Ce pățesc constructorii care au părăsit șantierele din Gorj!

0
Autoritățile județene anunță că proiectele de infrastructură derulate prin PNDL au fost finalizate. Astfel, 34.795.691...

Primarul din Motru caută medici

0
Spitalul din Municipiul Motru se confruntă cu probleme de personal. Autoritățile locale caută medici care...

Tren cu cărbune deraiat la Motru

0
Deputatul USR Radu Miruță a anunțat că un accident de muncă a avut loc astăzi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!