Acasa / Actualitate / Criblura care a spart parbrizele multor mașini nu mai există pe sectoare întinse de pe DN 67

Criblura care a spart parbrizele multor mașini nu mai există pe sectoare întinse de pe DN 67

Criblura care a fost pusă anul trecut pe Drumul Național 67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea și care a produs mari pagube proprietarilor de autoturisme a dispărut de pe mari suprafețe, ceea ce demonstrează că lucrarea a fost realizată prost, cu toate că reprezentanții administratorului drumului susțineau că se respectă toate normele din domeniu. Ion Tudor, șeful Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu, recunoaște că lucrarea are o serie de deficiențe și că se va opri garanția de 5% pentru bună execuție. Acesta nu a știut să spună dacă sectoarele cu problemele vor fi refăcute: „Oprim din garanție contravaloarea, dar este important că tot ce a însemnat fisuri înainte au fost acoperite. Nu s-a luat de peste tot. O să vină o comisie și o să constate. Se va plăti garanția. Nu vom sta la discuție cu ei“, a spus Ion Tudor.

Protest al șoferilor păgubiți

Criblura pusă prost pe asfalt a spart parbrizele multor mașini. Șoferii păgubiți au organizat și un protest anul trecut cu privire la distrugerile care au avut loc, fără ca cei la Drumurile Naționale să facă ceva pentru a opri această lucrare neconformă.

2 comentarii

  1. ultimii cretini ai lumii la gj se gasesc. unde dracu au mai vazut in tara asta drumuri poleite cu criblura cum a facut imbecilu asta de tudor pe dn 67? pe langa faptul ca au fost parbrize croite, vopsea ciupita, zgomotul produs in rulaj in interiorul masinilor e insuportabil. cretinii au transformat un drum national in drum de care.

  2. Cind vinzatorii de legume- fructe,aprozaristii / Sucitu,fac poduri si astfel de constructii ,drumuri si asfaltari / dmna Alioanei ,aveti pretentii la calitate si lucruri de durata ?! Iar Tudorica moare cum sa nascut,de unde nu i nici Dzeu nu cere !Nimic nu prezinta importanta cind analfabetul ajunge sa si arate…muschii ! Te kaci in drum si i dai o palma,asa a fost,este si va dainuii peste vreme si vremuri ! Lipsa de Cultura si educatie isi arata rezultatele,coltii ,viitorul !?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*