Acasa / Actualitate / Criminalul din Piața Centrală a fost trimis în judecată pentru omor calificat cu premeditare. Află motivul răzbunării

Criminalul din Piața Centrală a fost trimis în judecată pentru omor calificat cu premeditare. Află motivul răzbunării

Criminalul din Piața Centrală din Târgu Jiu  a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Daniel Dumitru este acuzat de comiterea infracțiunii de omor calificat și şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, și fratele acestuia a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe.

Criminalul a avut pretenția să fie despăgubit de victimă, pentru că aceasta i-ar fi găsit fostei sale concubine un bărbat cu care să aibă o relație: „S-a reţinut că inculpatul D.D., pe fondul unei stări conflictuale legate de dorinţa de a fi despăgubit pentru un pretins afront adus de victima B.R., constând în pretinsa aducere de către victimă a unui concubin pentru fosta concubină a inculpatului susmenţionat, a luat hotărârea fermă ca, în situaţia în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretenţiile financiare în cadrul unei judecăţi ţigăneşti, să suprime viaţa victimei susmenţionate,  postând pe o reţea de socializare monologuri în care îşi expunea nemulţumirile şi avertismentele către victimă, ameninţând-o cu săvârşirea unor fapte grave pentru care ar fi urmat să fie condamnat la «50 de ani de închisoare»“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

S-au întâlnit întâmplător

Totul a culminat în ultima zi a anului trecut, când victima a fost înjunghiată în mijlocul Pieței Centrale din Târgu Jiu: „În data de 31.12.2019, în jurul orelor 11.00, aflându-se în incinta Pieţei Centrale din  municipiul Tg-Jiu şi întâlnindu-se întâmplător cu victima B. R., inculpatul D.D. a exercitat împreună cu fratele său, inculpatul D.A. acte de violenţă fizică asupra victimei susmenţionate, lovind-o cu pumnii şi picioarele, doborând-o la nivelul solului, moment în care inculpatul D.D. a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit în zona spatelui, cauzându-i leziuni care au condus la decesul victimei şi totodată producând temerea şi indignarea persoanelor aflate în piaţă, tulburând grav ordinea şi liniştea publică.

Faptele descrise întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de omor calificat, cu premeditare  prevăzute de art. 189 alin.1 lit. a  Cod penal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzute de art.371 Cod penal, cu aplicarea art. 41 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 Cod penal“, se mai menționează în comunicatul procurorilor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*