Cum au petrecut autoritățile sărbătoarea Crăciunului

0
18

Autoritățile gorjene au avut parte de sărbători de vis anul acesta. Cei mai mulți au ales să petreacă Magia Crăciunului în sânul familiei, înconjurați de cei dragi. Niciunul dintre aleșii județului nu a părăsit granițele Gorjului pentru minivacanța Nașterii Domnului.

Noaptea Nașterii Domunului l-a prins pe prefectul Ciprian Florescu alături de toți cei dragi.„Crăciunul l-am petrecut împreună cu familia așa cum s-a întâmplat de fiecare dată . În cea de-a doua zi de Crăciun au avut parte de vizita prietenilor apropiați. Am rămas în județ în caz că trebuia să se impună prezența mea undeva”, a declarat prefectul Ciprian Florescu.

Tot acasă, în sânul familiei, au petrecut și mai marii primăriei municipiului Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a mers la Turcinești alături de soție și cele două fiice. „Ca de fiecare dată Sărbătoarea de Crăciun am petrecut-o la țară, lângă familie. Este o tradiție pe care am respectat-o și anul acesta și a fost foarte bine”, susține edilul.

Am avut parte de o surpriză

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu a avut parte de o surpriză în Ajun de Crăciun. „În acest an fiica mea mi-a făcut o surpriză și a hotărât să vină, alături de soțul ei, la Târgu Jiu, lucru care ne-a bucurat foarte tare pe mine și pe soția mea. Am petrecut aceste sărbători împreună și au fost zile foarte fericite pentru noi. Ne bucurăm atunci când avem familia reunită și avem posibilitatea să petrecem zile importante din viața noastră”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Și președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, a petrecut tot în familie având alături rudele dragi. În noaptea dintre ani situația va fi aceeași, însă autoritățile târgujiene vor fi mai întîi prezente, la trecerea dintre ani, în jurul cetățenilor, Marcel Romanescu fiind cel care va oficializa căsătoriile la Poarta Sărutului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here