Cum explică primarul Romanescu starea deplorabilă a străzilor din Târgu Jiu

1
18

Străzile care sunt modernizate în întregime din municipiul Târgu Jiu pot fi numărate pe degete. În general, arterele de circulație se prezintă într-o stare deplorabilă, fiind pline de gropi și de denivelări. Primarul Marcel Romanescu are o explicație pentru acest lucru. Acesta susține că în perioada anului viitor urmează să introducă rețele de utilități pe anumite străzi.

„Trebuie realizate canalizările și realizate utilitățile. În perioadele trecute, se asfalta strada și apoi se băgau utilitățile. Vă dau exemplul celei mai necirculate străzi din Târgu Jiu, Griviței, pe care avem în licitație în momentul de față introducerea canalizării și asfaltarea străzii. Acum, în toamnă, putem să intervenim pentru anumite plombe“, a spus primarul Romanescu la emisiune de la Gorj Tv.

„Utilitățile sunt prioritare“

Primarul municipiului Târgu Jiu a mai menționat că nu s-a putut interveni în mai multe cartiere tocmai pentru că urmau să se introducă diferite rețele: „Pentru moment, cetățenii trebuie să înțeleagă că utilitățile sunt prioritare, după care va urma asfaltarea. Sunt multe străzi în Târgu Jiu pe care nu am putut să intervenim tocmai din acest motiv“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here