Acasa / Actualitate / Cum răspunde Șeful Serviciului de Gestionare a Deșeurilor acuzației de plagiat lansată de directorul Apelor Române Gorj

Cum răspunde Șeful Serviciului de Gestionare a Deșeurilor acuzației de plagiat lansată de directorul Apelor Române Gorj

Șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, Luis Popa, este acuzat de plagiat de Alexandru Buduran, noul directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Gorj. Acesta susține că la sfârșitul lunii decembrie a lansat o platformă online prin care orice cetățean poate să sesizeze locul unde se află aruncate deșeuri, iar după aproximativ trei săptămâni a observat că Luis Popa i-a preluat inițiativa, anunțând că vrea să lanseze o hartă a deșeurilor: „Există un site, senzorulgunoaielor, care a fost lansat pe 28 decembrie și alții au apărut imediat după sărbători cu o idee asemănătoare pe care eu consider că am avut-o și a fost preluată pentru câștig electoral, fiind mai vizibili în spațiul public. Mă refer la domnul Luis Popa. De ce nu a avut această idee mai demult? Sunt de acord că poate să fie îmbrățișată, dar nu să-și aroge întregul merit, pentru că a ieșit în spațiul public și a declarat că este ideea dumnealui“.

„Îl pot ajuta“

Luis Popa a reacționat și a precizat că ideea a fost de mai multe ori prezentată în presă cu diferite ocazii: „Așa se întâmplă atunci când te trezești director peste noapte și nu prea știi ce se întâmplă în jurul tău, începi să vorbești fără să verifici. I-aș recomanda acestui director «tânăr, frumos și liber», înainte să vorbească prima dată, să verifice cum stă cu deșeurile pe marginea apelor, iar dacă nu știe unde să caute… îl pot ajuta…și chiar o să-i indic câteva zone în perioada următoare. Iar despre plagiat îi recomand să mai citească și el presa locală din ultimii doi ani cel puțin, în caz că nu știe unde să caute …, la fel, îl pot ajuta“.

2 comentarii

  1. Astia sunt liberalii, prosti si lichele irecuperabile.Sunt incapabili sa-si rezolve problemele de serviciu, in schimb arunca mereu mizeriile lor in capul altora.

  2. cu asemenea directoras se alege praful de tot.este bun de pus pe sticla sau prima pagina a zirelor,un incapabil pus in functie pe criterii politice.Fac pariu ca nu trece un test de cunostinte minime pentru acest post.nenea Alexandru stai cuminte la birou si bucurate de imprejurarea prin care ai ajuns acolo.era o vorba veche cu prostul si semnalizatul se potriveste de minune in cazul tau.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*