Acasa / Actualitate / Cum s-au bălăcărit pe Facebook vicepreședinții PSD și PNL Gorj, Mihai Prunariu și Victor Banța. „Ești lipsit de respect, ești lăudator“

Cum s-au bălăcărit pe Facebook vicepreședinții PSD și PNL Gorj, Mihai Prunariu și Victor Banța. „Ești lipsit de respect, ești lăudator“

Postarea lui Mihai Prunariu de pe pagina sa de Facebook, prin care își exprimă susținerea față de prietenul său Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a stârnit reacții din partea lui Victor Banța, fostul prefect de Gorj. Între cei doi a avur loc un schimb de replici:

Victor Banţa Vaca de muls se gadila si se piaptana, Mihai Prunariu, numai ca nu tu o mulgi… tu doar o gadili.
Mihai Prunariu: Victor Banţa, o mulg prietenii tai de alianta.
Victor Banţa: Mihai Prunariu, problema e ca, managerul Boza, pe care tu îl ridici in slavi, si-a dovedit neputinta si slaba pregatire profesionala in domeniul energetic. Acum explodeaza CV-ul sau cu care a aplicat pe un post de conducere la CEO… fara experienta in energie, fara pregatire profesionala in domeniu si fara pic de viziune asupra piețelor!
Mihai Prunariu: Victor Banţa, tu ai fi bun! Mesajul era de susținere pt. un om. Dar atât sunteti de îndoctrinati politic, încât nu mai vedeti nimic altceva. Rezumati totul la politica.
Victor Banţa: Mihai Prunariu, aici nu-i vorba de doctrina dar sa-l sustii -pe demolatorul CEO inseamna sa persisti in greseala si sa conduci CEO la faliment. Asta vrei? Cred ca nu esti la tine-acasa…!
Mihai Prunariu: Victor Banţa , te mai las putin. Apoi o sa-ti spun cat de multumit era șeful tău de partid, de Boza. Si dintr-o data, pac! S-au inchis conductele…
Apropo: nu mai poza în fata mare.Cand te-au pus ăștia prefect, aveai cel mai impresionant CV.
Victor Banţa: Mihai Prunariu, ești lipsit de respect, ești laudator, ca de obicei dar ce sa astept de la un sportiv lipsit de fairplay… pentru ca ceea ce faci tu acum e sa lovesti sub centura, esti foarte slab informat si incerci sa manipulezi. Cu mine nu-ti merg manipularile… Mai grav e ca, pe langa lipsa de fairplay manifesti si lipsa de viziune economica, financiara si de piata… si, din acest pdv, semeni perfect cu Sorin al tau. A propos… Cand m-au pus „aia” prefect, INDEPLINEAM conditiile LEGALE, pe cand BOZA NU A INDEPLINIT si NU INDEPLINESTE NICI ACUM cerintele (conditiile) de aplicație publicate de lege, de CEO si de Ministerul Energiei. Dovada sunt documentele depuse la Ministerul Energiei. P.S. PNL a pus prefect cu experienta in management (peste 15 ani) la momentul acela, cu viziune economica si bine pregatit profesional.
Mihai Prunariu: Victor Banţa, laudă-te pe pagina ta. Tu ai început cu atacurile. Am incercat, din respect, sa-ti raspund condescendent. Dar e greu. Nu e primul dialog cu tine pe fb-ul meu. Devii agresiv și jignesti. Stii diferenta dintre timp si eternitate?
Eu as avea timp sa-ti explic, dar ți-ar trebui o eternitate sa pricepi!
Have a nice day!
Victor Banţa: Mihai Prunariu la replici elegante tu le spui atacuri. deschide ochii mai bine si vezi“.

Un comentariu

  1. Are si betiul de Prunariu dreptate , Vilceanu a praduit prin firmele famigliei sale CE Oltenia de multe milioane de euro iar acum cand Boza nu i mai da contracte fara licitatie pentru lucrari fictive il pune pe Banta sa l atace . Bineinteles ca Prunariu tot un alcoolic ramane . Il tradeaza si pungile de sub ochi , urmare a tonelor de tescovina ingurgitate si ulterior vomitate .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*