30.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăActualitateCum se va circula pe Calea Eroilor după finalizarea lucrărilor?!

Cum se va circula pe Calea Eroilor după finalizarea lucrărilor?!

Autoritățile din Târgu Jiu au în plan să restricționeze accesul mașinilor pe Calea Eroilor, după finalizarea lucrărilor.

Primarul Marcel Romanescu susține că nu va permite ca zona să fie circulată de autoturisme, urmând ca spațiul să devină, exclusiv, pentru promenadă. Singurele mașini ce vor putea circula sunt cele ale proprietarilor de case din zonă. Aceștia nu vor avea voie să îți țină mașinile în fața proprietății, lucru care se întâmpla înainte.
„Va fi pietonală, cu o singură excepție, mașinile celor care locuiesc în zonă. Sunt proprietăți private și nu putem limita accesul spre proprietate, dar, nu va mai fi parcată nicio mașină pe Calea Eroilor. Fiecare cetățean poate să ajungă pe propria proprietate pentru a își lăsa autoturismul. Nu vreau să văd mașini la poartă, pe stradă. Excepție de la regulă fac și mașinile de intervenție, poliție, ISU, jandarmi, SMURD, dacă va fi nevoie”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Între timp, pe șantier se lucrează greu. Firma constructoare a mobilizat doar patru angajați. Autoritățile sunt deranjate de modul în care se execută lucrarea și amenință cu penalizări. Lucrarea ar trebui recepționată luna viitoare.

Campioană transferată de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

0
CSM Târgu Jiu a parafat un super transfer pentru Liga Florilor. Oficialii grupării gorjene au...

Discuții pe tema Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”

0
Întâlnire importantă la Primăria Târgu Jiu. Membrii Comisiei parlamentare pentru relația cu UNESCO, ai Ministerului...

Încă o amânare pentru finalizarea Căii Eroilor

0
  Finalizarea investiției de amenajare a străzii Calea Eroilor, care face parte integrantă din ansamblul monumental...

1 COMENTARIU

  1. Ce gargară la primarul ăsta, lucrarea nici nu este gata , poate la Sf. Așteaptă și el ne abate atenția cu , ” cum se va circula pe Calea Eroilor”.După cum arată dalele alea, puse de parcă ar fi un traseu pentru curse auto pe macadam, se va putea circula cu o încălțăminte specială că să nu-ți rupi picioarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: