11 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Actualitate DARCOM, în casă nouă! Renumita firmă din Gorj și-a extins activitatea și...

DARCOM, în casă nouă! Renumita firmă din Gorj și-a extins activitatea și s-a mutat în locație nouă!

darcom-02Cea mai bine cotată companie din județul Gorj, în domeniul papetăriei și tipografiei, și-a extins activitatea, astfel că s-a mutat într-o nouă locație, în imediata apropiere a vechiului magazin, pe strada Popa Șapcă, nr. 6.

 
 
 

darcom-01darcom-18

Cu o experiență de peste 24 de ani, DARCOM este producător și distribuitor de produse de papetărie, birotică, instrumente de scris, rechizite școlare, produse de arhivare și organizare precum şi produse tipografice diverse, iar acum a dezvoltat un concept nou integrând cu succes un copyprint modern și bine utilat în aceeași locație.

darcom-17darcom-16darcom-15

 
 
 
 
 
 

Lideri în domeniul papetăriei

Darcom a început activitatea în anul 1992, având ca scop distribuția de produse de papetărie. Necesitatea adaptării permanente la nevoile clienților a dus la înființarea, în 1995, a unei activități complementare de producție tipografică, structurată în două departamente: unul care produce o mare varietate de imprimate tipizate, celalalt ocupându-se de producție publicitară.

tipo-darcom-02tipo-darcom-01

Tipografia proprie, colaborarea cu cei mai importanți importatori și producători din domeniul papetăriei, dezvoltarea unei echipe de vânzare profesionistă, au adus Darcom în poziția onorantă de a fi cea mai bine cotată companie din acest domeniu, în județul Gorj. „Prin oferta de produse și servicii oferite clienților am transformat un fost concept teoretic, cu care am plecat la drum, «totul pentru biroul tău» într-un ideal atins. Nu au fost uitați nici clienții noștri de suflet, adică copiii, pentru care nu facem rabat de la nimic pentru a le asigura cele mai frumoase și bune rechizite școlare, produse pentru activități creative, hobby și kraft personalizate cu personajele lor preferate. Ne-am extins foarte mult, în ultimii ani, pe printul digital, pe diferite echipamente, astfel încât să putem asigura nevoile clienților pentru toată gama de tiraje, mici și mari. Diversitatea ofertei, care acoperă complet necesitățile oricărui birou, flexibilitatea, în cazul comenzilor speciale, timpul de livrare extrem de scurt și, nu în ultimul rând, profesionalismul și amabilitatea personalului, au făcut din Darcom furnizorul exclusiv sau principal al majorității companiilor prezente în Gorj. Produsele care nu sunt listate în magazin pot fi aduse la comandă, clienții având la dispoziție atât cataloage tipărite, cât și un site unde pot vizualiza, dar și comanda produse: www.darcomshop.ro!”, a precizat Maria Eftenoiu, administrator al DARCOM Târgu-Jiu.

darcom-13darcom-12

În magazinul DARCOM sunt prezente mărci și firme de prestigiu, reprezentative pentru domeniul de activitate: Parker, Rotring, Waterman, Pelikan, Faber-Castell, Herlitz, Stadtler, X-Pen, Koh-I-Noor, Milan, Casio, Hopax, Esselte, Leitz, Pensan, Quicks, Tanex, Xerox, Abssolut, Romcuvert,dar și altele. Prin acest concept integrat se oferă toată gama de servicii: scanări și printuri alb/negru și colo, de la formatele mici până la A0+, laminare mată și lucioasă, tipare cosolvent pentru banere, colantări diverse, roll-up, etichete autoadezive, afișe, inscripţionări diverse prin transfer termic. Cu DARCOM poți avea… O ZI BUNĂ LA BIROU.

darcom-13darcom-11

darcom-10darcom-09

darcom-08darcom-07

darcom-06darcom-05

darcom-04darcom-03

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente