10.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitateDaruri pentru vârstnicii unui cămin de bătrâni din Gorj

Daruri pentru vârstnicii unui cămin de bătrâni din Gorj

Mai mulţi tineri gorjeni au dorit să le facă sărbătorile mai frumoase bătrânilor care sunt internaţi într-un cămin. Voluntarii au mers la aceştia încărcaţi cu multe daruri specifice Paştelui: „În preajma Sărbătorilor Pascale cu toții putem deveni mai buni.
Astăzi, 29 de suflete de la Căminul de bătrâni din cadrul Fundației PRO SATUL au beneficiat de o zi specială, pe care au început-o alături de noi, tineri cărora le pasă !
Bătrânii au beneficiat de un meniu complet pentru ziua de Paște dar și de câteva alimente de bază.
Țin minte o vorbă de când eram mic, pe care o spunea străbunica mea mereu când o rugam să îmi aducă ceva de mâncare “ Când nu o să mai pot, o să îmi aduci și tu un pahar cu apă “.
De aceea, când am ocazia să ajut, o fac .
“Există o vorbă care spune că : Dacă nu ai un bătrân atunci să îți cumperi unul!, însă oare câți dintre noi își mai aduc aminte de bătrânii noștri, de cei care se roagă mereu pentru noi, de cei care au avut grijă ca noi să ajungem ceea ce suntem acum? Câți dintre noi le mai trec pragul, doar pentru simplu fapt de a le aduce din nou, măcar pentru o clipită zâmbetul pe buze, ca să uite pentru o secundă de suferința singurătății, care doare mai tare decât orice boală de pe pământ?”, a transmis Andrei Porei, unul dintre voluntari.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -