Acasa / Actualitate / Dascăl „fără educație”, la un liceu din Târgu Jiu. Și-a parcat mașina pe terenul sintetic din curtea școlii

Dascăl „fără educație”, la un liceu din Târgu Jiu. Și-a parcat mașina pe terenul sintetic din curtea școlii

Culmea tupeului într-o școală din Municipiul Târgu Jiu. Un dascăl și-a parcat mașina pe terenul sintetic de sport al Liceului Teologic ”Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu. În urma faptei profesorul a fost sancționat de agenții Poliției Locale.

Gestul profesoarei, căci este vorba despre o doamnă, a șocat până și municipalitatea. “Aici vorbim de lipsă de educație, de bună creștere. Nu se poate să-ți parchezi mașina acolo! Este inadmisibil! Nu poți să parchezi mașina chiar pe acea suprafață sintetică. Cred că în curtea respectivă era disponibil un loc de parcare. Gestul în sine este ceva ce nu pot să înțeleg! Nu există nicio explicație! Nu mi-am putut imagina că cineva poate să facă așa ceva atâta timp cât vorbim de o curte destul de mare”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Amendă

În urma fotografiilor apărute în mediul on-line și care arată un autoturism parcat pe terenul sintetic de sport al Liceului Teologic ”Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu, polițiștii din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu au identificat autorul. Fapta s-a petrecut luni, 11 februarie, iar persoana vinovată a fost sancționată cu suma de 200 de lei. Primăria Municipiului Târgu Jiu face un apel către conducătorii unităților de învățământ din oraș să se asigure că aceste terenuri sunt păstrate în condiții optime, având în vedere sumele mari de bani pe care municipalitatea le-a investit pentru crearea lor. Scopul acestor investiții este ca tinerii din municipiu să beneficieze de toate condițiile de care au nevoie în procesul educațional și trebuie luate măsuri pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete, a transmis municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Contactat pentru un punct de vedere directorul unității, profesorul Anghel Păunescu a declarat că nu este în localitate și că nu cunoaște situația! Părintele a mai adăugat că dacă se impun măsuri, acestea vor fi făcute public prin intermediul unui comunicat de presă.

2 comentarii

  1. Cam asa sunt unii profesori pe la școlile noastre, carte putina, ifose multe, îngâmfare cât cuprinde. Genul asta de profesor învață elevii carte și reguli de buna purtare. Inadmisibil asa ceva pentru una care se pretinde a fi cadru didactic. Sa nu spuneți ca are și gradație de merit!

  2. Cata impertinenta și sfidare exista la aceasta femeie. Nu e de mirare, in general tupeul, nesimțirea, răutatea și concurenta neloiala exista între cadre didactice. Un sistem vulnerabil datorita multor oameni slabi, dar buni de gura.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*