Acasa / Actualitate / Decor nou pentru sărbătorile de iarnă. Romanescu pune la bătaie 134 mii de lei

Decor nou pentru sărbătorile de iarnă. Romanescu pune la bătaie 134 mii de lei

Primăria Municipiului Târgu Jiu închiriază decor pentru Crăciun. Primarul Marcel Romanescu refuză și anul acesta să amplaseze bradul de 100 de mii de euro pe motiv că nu-i place. În consecință, anul acesta orașul va fi decorat cu luminițe luate cu împrumut.

Municipaitatea a început deja să amenajeze orașul. Primii brazi au fost așezați pe centrul orașului. Vorbim de micuții brăduți luminați care vor fi asezați pe marginea aleilor pietonale din centrul orașului. În ceea ce privește bradul cel mare, și anul acesta va fi sacrificat un brad din munți, după ce primarul Marcel Romanescu refuză categoric să folosească vechiul brad confecţionat din aluminiu şi oţel, cu o înălţime de 22 de metri și peste 80.000 de led-uri. “Nu voi folosi acel brad artificial. Deja am contractat un Ocol Silvic, mai mulţi brazi, unul foarte mare pe care îl vom aduce în centrul oraşului şi îl vom instala aşa cum l-am instalat şi anul trecut, dar vorbim de un brad natural”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Licitație în desfășurare

Între timp pe programul de licitații publice a fost postată o solicitare de închiriere decor. Municipalitatea este dispusă să ofere peste 130 de mii de lei pentru ornamente de Crăciun. “Există pe SEAP deja două oferte depuse. Se vor închiria țurțuri perdele inclusiv alimentatoare pentru instalații electrice. Este vorba despre o sumă de aproximativ 134 mii de lei”, a declarat Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu

Bani cheltuiți

Viceprimarul Adrian Tudor susține că explicația primarului este puerilă în condițiile în care anul trecut bradul natural, a rămas fără decor în urma unei rafale de vânt.  “Vorbim despre un brad care a costat, dar care a fost apreciat şi a fost una dintre cele mai frumoase instalaţii de acest gen din România. Nu cinci cutii de carton într-un brad tăiat din munte. Nu va fi scos din magazie din dispoziţia primarului pentru că vrea să cheltuiască banii pentru a închiria alte echipamente”, a declarant viceprimarul Adrian Tudor.

4 comentarii

  1. Mai bine ar ajuta sarmanii, decat sa cheltuiasaca atatia bani cu firmele de familie!

    • Care sarmani , aia care refuza sistematic orice loc de munca ? Sarmani sunt doar cei fara o mana , un picior , batranii care nu mai pot sa se deplaseze . In rest , pa , la munca cu hoardele de puturosi milogi . Macar la cablaje si tot ar putea munci . In rest sunt doar povesti . Sunt mii de romani care au doaua sau chiar trei joburi in timp ce asistatii pesedisti ai lui Circiumaru traiesc de azi pe maine cu cateva sute de lei ajutoare sociale sau pomeni electorale .

  2. Pupa-l tu in kur pe Carciumaru, ca mereu il pomenesti.Probabil, la Romanescu stai la coada, borfasule.Voi vorbiti de pomeni electorale, cand primarii vostri mituiesc cetatenii si scot de la locurile de munca, in timpul serviciului, personalul din primarii si-i trimit in teren pentru a-i lamuri pe niste amarati si saraci cu duhul sa-l aleaga iarasi pe lenesul s excursionistul Romaniei, herr pyter Iohannis?

  3. gogu=romanescu+bergher!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*