19.5 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateDemisie la nivelul conducerii Clubului Pandurii!

Demisie la nivelul conducerii Clubului Pandurii!

Şeful Departamentului de Control Intern din cadrul Complexului Energetic Oltenia a demisiont din funcţia ocupată la Clubul Pandurii. Este vorba de Dorin Ioana, care era detaşat la clubul de fotbal pentru a se ocupa de problemele financiare ale grupării gorjene.

ioana-dorinDirectorul economic al Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a demisionat, ieri, din funcţie, acesta nemaidorind să se ocupe de latura economico-financiară a grupării gorjene. Dorin Ioana a înaintat demisia preşedintelui Pandurilor, Narcis Răducan, membrii asociaţi ai clubului urmând să ia act de aceasta joi, când are loc şedinţa Consiliului de Administraţie. La şedinţă vor participa reprezentanţii acţionarilor, respectiv cei ai Complexului Energetic Oltenia, Primăriei Târgu Jiu, Consiliului Judeţean Gorj, dar şi cei ai societăţii Artego Târgu Jiu şi ai USMO. În noiembrie 2014, Dorin Ioana a fost mutat la club de către fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, pentru a face „deratizare” după plecarea lui Marin Condescu de la şefia Pandurilor. Ioana a rămas angajat, însă, la CEO în funcţia de şef al Departamentului de Control Intern, demisia acestuia vizând doar postul de conducere de la clubul Pandurii pentru care era remunerat, lunar, cu peste 4.000 de lei, nu şi pe cel din compania energetică. Dorin Ioana vrea să-şi păstreze funcţia deţinută la CEO, dar intenţionează să activeze în continuare şi pe latura sportivă, deşi el este jurist de profesie. Plecarea lui Dorin Ioana de la Pandurii a fost una surprinzătoare, dată fiind “reforma” pe care acesta a dus-o la club în ceea ce priveşte activitatea economico-financiară. Potrivit unor surse, acesta ar fi fost “ofertat” de conducerea Universităţii “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu pentru a ocupa postul de manager al echipei de handbal masculin, echipă înfiinţată recent de Monica Bîcă, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Numele lui Dorin Ioana a fost făcut cunoscut opiniei publice în vara anului trecut, în scandalul privind înlăturarea lui Eugen Pârvulescu de la şefia Clubului de fotbal Pandurii. Atunci, Ioana l-a acuzat pe Pârvulescu, fost adjunct al lui Condescu până în acel moment, că ar fi făcut blat la un meci cu Universitatea Cluj.

Undă de șoc după asasinarea lui Abe: Guvernul Japonez a demisionat

0
Guvernul japonez a demisionat miercuri, informează Associated Press, potrivit stiripesurse.ro. Premierul japonez Fumio Kishida a declarat,...

Vremuri grele la Pandurii! Echipa s-a retras din Liga a III-a

0
Pandurii Târgu Jiu nu va mai evolua în Liga a III-a. Echipa nu s-a mai...

Vintilescu, primul antrenor al secției de fotbal de la CSM Târgu Jiu

0
Fostul golgheter al Pandurilor, Sorin Vintilescu (45 de ani), este primul antrenor prezentat, oficial, la...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!