Deputatul Weber reclamă tratamentul cu criblură de pe DN 67 la CNAIR și cere sistarea lucrărilor

0
26

Deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber, sesizează conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în legătură cu modul în care se realizează reabilitarea cu criblură a DN 67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea. Deputatul susţine că lucrările nu sunt executate corespunzător și cere oprirea lucrărilor: „Solicit o intervenție la reprezentanții CNAIR referitor la tratamentul care se aplică pe acest drum, pentru că mi se pare că este total necorespunzător. Poate că este un tratament adecvat care se impune, dar condițiile și mijloacele cu care se execută nu cred că sunt cele corespunzătoare. A creat foarte multe nemulțumiri în rândul participanților la trafic. Au fost foarte multe incidente lucru care ar trebui să înceteze”.

Deputatul PSD spune că va avea o discuție și cu reprezentanții Ministerului Transporturilor: „O să am o discuție cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și o să vedem care este soluția pentru că nu poate fi doar acest tratament. Vorbim despre cea mai importantă șosea din Gorj, o adevărată poartă de acces în județul nostru“.

Ion Tudor, șeful Secției Drumurilor Naționale, spune că nu se lucrează de câteva zile din cauza condițiilor meteorologice și din cauza traficului aglomerat determinat de nunțile care se organizează. Tudor a susținut până acum că lucrarea este executată corespunzător, dar că șoferii circulă cu viteză și nu respectă limitările impuse, astfel încât sar pietricele“.

Sute de șoferi s-au ales cu parbrizele mașinile sparte după ce au circulat pe criblura de pe DN 67, iar alții au suferit accidente rutiere după ce au derapat de pe partea carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here