Destin frânt nedrept la doar 19 ani! Denisa a murit într-un teribil accident: „Inima mea refuză să mai bată fără tine!“  

1
275

 

O cumplită tragedie a avut loc duminică! Cinci studenți din județul Gorj au fost implicați într-un teribil accident rutier, care a avut loc duminică seară, la intersecția dintre DN 6 cu centura orașului Lugoj din județul Timiș. Cei cinci gorjeni se îndreptau către Timișoara, unde sunt studenți. O tânără de numai 19 ani a murit în urma accidentului.

La volanul autoturismului BMW cu volanul pe partea dreaptă se afla Bogdan Negrescu, un tânăr de 21 de ani, din Târgu Jiu. În mașina condusă de acesta se mai aflau alți patru tineri studenți cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani. Potrivit Poliției, autoturismul a intrat direct în sensul giratoriu, după care a ricoșat și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Denisa Cruceru, de 19 ani, din comuna Bălești, a murit în urma accidentului. Ea a suferit o hemoragie internă. Alți trei tineri au suferit răni grave: Bogdan Negrescu se află în comă, iar alți doi tineri cu politraumatisme au fost preluați de medici și transportați la spital pentru investigații medicale. Daiana Munteanu, din comuna Bălești, pasageră în mașină, a scăpat cu răni ușoare.

Durere cumplită: „Tu erai tot ce aveam mai drag“

Prietenii Denisei sunt devastați de vestea teribilă a morții acesteia. „Inima mea, hai înapoi! De ce ai plecat și m-ai lăsat singură? Cine mă mai sună pe mine să îmi povestească toate tâmpeniile, cine mai e lângă mine acum? De ce m-ai lasat tocmai acum când știai că îmi e greu? De ce inima mea, de ce ? Te rog frumos, sună-mă și spune-mi că nu e adevărat, spune-mi că e un coșmar și că ești bine. Te iubesc și nu te voi uita niciodată!“, a scris pe Facebook, Alexandra Maria. Prietenul Denisei, Ionuț, este șocat de moartea iubitei sale: „Nu îmi vine să cred așa ceva… Sunt în stare de șoc. De ce tocmai tu, de ce Dumnezeu a vrut să te ia așa devreme. Nu pot să cred așa ceva! Cine mă mai enervează pe mine, cine mă mai stresează, cine îmi mai spune mie că mă iubește și că nu poate să stea fără mine? Cine, inima mea, cine? Numai pot, nu pot să cred așa ceva! Inima mea refuză să mai bată fără tine! Tu erai tot ce aveam mai drag, tot ce iubeam mai mult pe lumea asta. Refuz să cred că nu mai ești printre noi, refuz să cred că Dumnezeu te-a vrut acolo sus. Mi-ai lăsat un gol în inimă pe care nimeni nu-l poate umple, nimeni nu mă va mai iubi așa cum ai făcut-o tu! Te iubesc și te voi iubi toată viața mea! Suflețelul meu vei rămâne etern în inima mea! Mă uit în jurul meu și te văd doar pe tine! Îți văd zâmbetul tău frumos care mă făcea și pe

mine să zâmbesc! Îți văd ochișorii tăi plini de iubire! Refuz să cred că nu mai ești! Vei rămâne mereu în inima și suflețelul meu, iubirea mea! Nu te voi uita niciodată, Denisa mea!“, a scris Ionuț pe Facebook.

Nu a adaptat viteza la condițiile de drum

Accidentul a avut loc pe un carosabil umed, pentru că se înregistra lapoviță la aceea oră. Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș, a spus că șoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Ca urmare a impactului, se bănuiește că mașina se deplasa cu viteză mare. „În urma accidentului, a rezultatul decesul unei tinere de 19 ani, iar alte patru persoane aflate în maşină au fost rănite, două femei şi doi bărbaţi, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Toate sunt din judeţul Gorj. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here