23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăActualitateDirectorul adjunct al DGASPC Gorj renunță la funcție

Directorul adjunct al DGASPC Gorj renunță la funcție

mircea-andrei-dgaspcMircea Andrei, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului (DGASPC) Gorj, va renunța la funcția pe care o ocupă. Mircea Andrei a invocat o serie de motive medicale pentru decizia pe care a luat-o, mai ales că el suferă de o boală gravă, hemofilia, care constă în lipsa factorului de coagulare din sânge, iar în perioada următoare va fi nevoit să suporte o intervenție chirurgicală. Mircea Andrei a solicitat să fie trecut pe un post de șef de serviciu pe care l-a ocupat anterior avansării sale în funcția de director adjunct. Postul de director adjunct urmează să fie eliberat de la data de 1 iunie. În locul lui Mircea Andrei urmează să fie numită o altă persoană pe o perioadă temporară. Se fac speculații cu privire la numirea pe această funcție a lui Laurențiu Diaconescu, directorul de personal al DGASPC.

Post rămas vacant la Centrul de Îngrijire și Asistență Suseni

0
Un post de infirmier a rămas vacant la Centrul de Îngrijire și Asistență de la...

Momente de relaxare pentru vârstnicii din centrele DGASPC. Vezi unde și-au petrecut timpul

0
Persoanele adulte și vârstnice din centrele rezidențiale pentru persoane adulte cu dizabilități, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au avut parte de zile pline de relaxare și activități recreative în aer liber.

Respinși și absenți la concursul pentru angajarea de asistente medicale de la DGASPC

0
Participare slabă și candidați nepregătiți la proba scrisă a concursului de angajare de asistente medicale, organizat recent de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!