Acasa / Actualitate / Directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu, în concediu de paternitate

Directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu, în concediu de paternitate

Directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu, Florin Urdea, va intra în concediu de paternitate. Acesta va sta acasă timp de doi ani de zile. „Domnul Florin Urdea se află în concediu de paternitate timp de doi ani de zile. Va intrat în concediu de paternitate. A depus cerere pentru că soția dumnealui a născut. Acum este în concediu de odihnă și va intra în concediu de paternitate“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Cine conduce Poliția Locală Târgu Jiu

Activitatea Poliției Locale Târgu Jiu este coordonată de către adjunctul directorului, Florin Băluță. „Lucrurile văd că funcționează, pentru că văd că un om de la Poliția Locală poate să-și facă treaba: face ședințe operative dimineața, îi întreabă ce au avut de făcut în ziua respectivă și ce au făcut. Se vede o mână de conducător în Poliția Locală. Este de apreciat pentru ceea ce face“, a mai precizat primarul Romanescu. Acesta a propus modificarea organigramei la Poliția Locală Târgu Jiu, ca din cinci șefi care se ocupă de ordinea publică să rămână unul singur.

3 comentarii

  1. As putea spune ca abea acum politia locala are parte de un sef asa cum trebuie sa fie. Dl. Baluta este un om competent cu viziune si spirit de organizare. Poate in felul asta o sa vedem si noi utilitatea politistilor locali in societatea noastra. Poate in felul asta vom simti, pe strada si in societate, prezenta acetora, platiti destul de bine din banii publici si poate vor disparea posturile dedicate si calduroase pentru unii protejati asa cum sunt cei care au facut parte din echipele de interventie (baietii mascati), care acum au ocupat posturi calde pe la institutiile statului fiindu-e rusine sa treaca la munca in strada, acolo unde este nevoie de ei!

  2. Cum drac’ sa intre baiatu’ asta brunet in paternitate , se sperie copilul de el . Oare stie sa schimbe scutece ? Sau face antrenamente ca in curand si el o sa aiba nevoie de scutece ca e c+++t la cur . Se piteste la umbra copilului nou nascut sa scape de scimbarea din functie .

  3. Politia locala : clientela politica si bazin electoral.., nimic altceva!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*