Acasa / Actualitate / Pentru a nu fi scos ”Acarul Păun”. Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență a demisionat. Vezi cine îi va lua locul

Pentru a nu fi scos ”Acarul Păun”. Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență a demisionat. Vezi cine îi va lua locul

Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, și-a dat, ieri, demisia din funcție. Acesta că nu mai avea timp să se ocupe de bolnavii de la Secția de Boli Infecțioase, acolo unde este încadrat. „Am avut motive personale, pe  care nu vreau să le dezvolt. Am considerat că trebuie să-mi înaintez demisia, pentru că am considerat că trebuie să-mi desfăşor activitatea în continuare la Secţia de Boli Infecţioase, la patul bolnavului. Nu aveam timp să mai lucrez. Efectuam doar gărzi“.

Își dorește să ocupe funcția de șef de secție

Mai mult decât atât, medicul Costinel Popescu și că dorește să candideze la concursul pentru ocuparea funcției de șef al secției, iar calitatea pe care o deținea îl împiedica să facă lucrul acesta. „Conform legislaţiei, au fost scoase la concurs posturile de şefi de secţie, iar directorul medical participă la toate comisiile. În calitate de director medical trebuia să particip la toate comisiile de concurs. În condiţiile acestea, eu nu aveam nicio şansă să îmi depun dosarul pentru a candida la funcţia de şef de secţie. O să îmi depun dosarul şi o să candidez“.

„Sunt convins ca o sa faceți performanță“

Fostul director medical a spus că nu a avut vreun conflict cu Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean. „Chiar ne-am despărțit în condiții amiabile. Nu este niciun fel de conflict. Sper că mi-a înțeles motivele. Între o specialitatea mea și o activitate administrativă o prefer pe cea de medic“.

În locul lui Costinel Popescu, a fost numit interimar în funcția de director medical medicul șef de la Unitatea de Primiri Urgențe, Maddy Huzu.

„Felicitări dr. Maddy Huzu pentru curajul și dorința de a menține Spitalul Județean de Urgența Tg-Jiu în linia normalității. Era nevoie de un om integru,bun organizator și respectat de tot corpul medical pentru a ne putea desfășura activitatea în condiții optime. Aveți toată susținerea noastră și sunt convins că o să faceți performanță așa cum ați făcut și în serviciul de Urgență-SMURD“, a fost mesajul postat pe Facebook de către medicul Bogdan Niculescu.

Un comentariu

  1. Ha.. ha.. ha… ! După ce a făcut atâta rău angajaților și mai ales imaginii partidului care l-a pus acolo să-și facă treaba, vine cu explicații de doi bani, de parcă mai este cineva prost să-l creadă. Este o măsură bine venită de la dl. Weber și Cosmin Popescu. Dacă veți face același lucru și cu dl. Capotă, atunci merită să votați cu PSD-ul pentru că acest partid demonstrează că se delimitează de lepre. Dacă n-o face, atunci va avea o problemă majoră în continuare și ar fi mare păcat, fapt care m-ar durea profund. Nu îmi este rușine să susțin PSD-ul însă până și pentru susținători rămânerea lui Capotă înseamnă o imagine complet negativă și greu de digerat de către votanți. Așteptăm în continuare ca și dl. Capotă să-și dea demisia. Partidul nu are nevoie de altfel de membri, ăsta este adevărul!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*