Disensiuni dintre medicii de la Ambulanță și cei din Spital. „Eram considerați cărăuși“

0
416

Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj au avut, de-a lungul timpul o serie de disensiuni cu colegii lor care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Județean de urgență Târgu Jiu.

Medicul Claudiu Constantinescu, manager interimar al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, a precizat că, în unele cazuri, medicii erau priviți ca niște cărăuși: „Este o relație destul de veche între noi, ca medici, dar am sesizat la un moment dat o oarecare atitudine inegală, de pe un alt nivel în ceea ce privește colegii din spital, respectiv cei de la Serviciul de Ambulanță și am încercat să reglez atât cât am putut acest mod de abordare, pentru că este vorba de pregătire de același nivel de condiții de activitate, totuși, dure în care lucrăm și a trebuit să fac în așa fel încât să fim tratați cu respectul cuvenit de către medicii care primesc pacienții aduși de noi. Au fost situații în care eram considerați cărăuși sau situații în care te plimbai cu pacientul de parcă era adus din proprie inițiativă“.

Pacienți preluați cu întârziere de unitatea medicală

Claudiu Constantinescu susține că au fost situații în care au existat întârzieri în privința preluării pacienților de către spitale: „S-a întârziat mult finalizarea unei intervenții ca urmare a unor atitudini de acest fel.

S-au făcut anumite întâlniri la momentul respectiv pentru a discuta situațiile apărute“.

Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, susține că nu a fost informat în legătură cu anumite disensiuni dintre medicii de la Ambulanța Gorj și cei de la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here