Distracţie şi voie bună de Ziua Copilului, la Târgu-Jiu

0
31

copii 2Târgu-Jiul a fost ieri un oraş al copiilor şi al bucuriei. De 1 Iunie, autoritățile din Târgu-Jiu le-au pregătit copiilor o serie de evenimente speciale. Dis-de-dimineaţă, prichindeii au venit în centrul oraşului pentru a lua parte la manifestările dedicate lor.

copii centruConcursuri, spectacole, face-paiting și teatru de păpuși, sunt doar câteva dintre evenimentele organizate pentru copii, de ziua lor, la Târgu-Jiu. Micuții au venit încă de dimineață în Piața Prefecturii din municipiu, acolo unde au putut admira și chiar testa tehnica şi echipamentele prezentate de Poliţie, Jandarmerie, Poliţia Locală, Pompieri şi Salvamont. Copiii au fost impresionați de activitatea pe care o desfășoară cei care se află în slujba legii și chiar au spus că și-ar dori să îmbrățișeze și ei o astfel de meserie.

Ca în fiecare an, autorităţile locale au pregătit de 1 Iunie, un program special pentru copiii din municipiu. De la face painting şi baloane modelabile, până la jocuri interactive, o paradă cu personaje Disney precum şi concursuri de trotinete, biciclete, street bascket, tir cu arcul şi trambuline. Tot ieri, în Amfiteatrul din centrul orașului, cei mici au putut viziona și piesa de teatru de păpuşi, Motanul Încălţat.

copii 4copii 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here