2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăActualitateDonație importantă de la Crucea Roșie pentru 25 de școli din județul...

Donație importantă de la Crucea Roșie pentru 25 de școli din județul Gorj

 

25 de unități de învățământ au primit boilere electrice pentru ca elevii și cadrele didactice să beneficieze de apă caldă. Donația a fost făcută de Crucea Roșie.

„Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România donează pentru a treia oara în județul Gorj 37 de  Boilere Electrice Ariston de data aceasta la unități școlare: la 12 licee și colegii liceale și la 13 scoli primare și gimnaziale. Aceste boilere electrice sunt de capacități: două de 30 litrii, 16 de 50 litri și 17 de 100 de litri. Proiectul este implementat în parteneriat și cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj“, se arată într-un comunicat de presă al Crucii Roșii.

 

Peste 2.000 de echipamente au fost donate

 

În cadrul campaniei au fost donate peste 2.000 de echipamente. „Crucea Roșie Română și Ariston România au facilitat accesul la apă caldă pentru 240.199 de beneficiar în cele patru ediții ale campaniei Comfort Challenge. 2.150 de echipamente performante de încălzire a apei au fost donate și 1.238 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre medicale din țară au acum  acces la apă caldă!

Inițiativa Ariston & Crucea Roșie Română are loc în contextul în care peste un sfert din populația României locuiește într-o gospodărie care nu dispune de baie, duș sau toaletă cu apă curentă. Accesul la apa caldă rămâne o problemă majoră în mii de instituții din România, așa cum sunt școlile și grădinițele în special din mediul rural astfel că, în cadrul campaniei, donațiile de echipamente termice au fost direcționate cu prioritate către aceste locații“, se mai arată în comunicatul de presă.

 

A început amenajarea centrului social pentru persoanele neajutorate

0
Asociația „Glasul Sufletului“ de la Rovinari a început amenajarea unui centru social pentru persoanele neajutorate,...

Norvegia donează aproape un miliard de euro pentru Ucraina

0
Norvegia a anunțat vineri o donație de aproape un miliard de euro pentru Ucraina, pe...

Donație importantă făcută Secției Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu unde sunt tratați bolnavii de COVID-19

0
Un aparat mobil de ventilație a fost pus în funcțiune luni, 3 august, la Sectia...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!