4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăActualitateDouă direcții importante ale Primăriei Târgu Jiu, mutate în incinta Stadionului Municipal

Două direcții importante ale Primăriei Târgu Jiu, mutate în incinta Stadionului Municipal

Două dintre cele mai importante direcții din subordinea Primăriei Municipiului Târgu Jiu ar putea beneficia de sedii noi. Edilii analizează posibilitatea ca Direcția Publică de Venituri (DPV) și Direcția Publică de Patrimoniu (DPP) să fie mutate în incinta Stadionului Municipal. Asta, bineînțeles, după finalizarea lucrărilor la arena sportivă. Dacă măsura va fi pusă în aplicare, târgujienii ar putea scăpa de înghesuiala de la ghișee.

Stațiile de la stadion sunt râvnite nu doar de afaceriștii locali, ci și de directorii din Primăria Târgu Jiu. Asta pentru că investiția în valoare de 20 de milioane de euro va crea, pe lângă un complex sportiv cu toate facilitățile pentru competiții și numeroase locuri de parcare, spații de birouri și toate cele necesare desfășurării unei activități chiar în centrul orașului. Viceprimarul Aurel Popescu spune că funcționarii primăriei analizează acum varianta ca sediile DPV și DPP să fie mutate în incinta stadionului, tocmai pentru a elimina înghesuiala de la ghișeele unde se plătesc impozitele și taxele locale.

„Există și în alte orașe astfel de spații”

Aurel Popescu vrea ca aceste două direcții să aibă sedii moderne, asemănătoare celor din alte orașe. „Îmi doresc ca imediat după ce se va face recepția la Stadionul Municipal, anumite spații care corespund unor astfel de servicii să primească destinația de servicii pentru Direcția Publică de Venituri și Direcția Publică de Patrimoniu. Îmi doresc acest lucru pentru ca atât DPV, cât și DPP să fie organizate altfel, mult mai modern, mult mai atractive pentru această relație cetățean-funcționar public, pentru că cel puțin la DPV sunt anumite probleme vis a vis de plata impozitelor și taxelor, zonă pentru care mi-aș dori ca această situație să fie organizată într-un alt mod. Există și în alte orașe astfel de spații organizate cu o sală de așteptare pentru contribuabilul care merge să plătească impozitele și taxele, sală de așteptare dotată cu un monitor, cu număr de ordine, cu ghișee organizate în așa fel încât contribuabilul să nu fie obligat să stea la cozi interminabile sau în spații foarte aglomerate. Și pentru DPP îmi doresc același lucru, să fie spații open-space, corespunzătoare pentru personal, unde relația între șefi și subalterni să fie una cât se poate de rapidă, cu o bună comunicare, iar cetățeanul să fie cel care relaționează imediat cu funcționarul public”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Stadion de 3 milioane de euro într-un oraș din Gorj

0
Autoritățile din Motru doresc să reabiliteze stadionul din oraș. Primarul speră să obțină fondurile pentru...
Juniorii de la Pandurii au încheiat cantonamentul din Serbia

Meci de SuperLigă la Târgu Jiu: FC U Craiova 1948 vs Rapid – Mutu îşi înfruntă trecutul

0
FC U Craiova 1948 - Rapid, meci contând pentru etapa a 10-a din prima ligă...

Revine fotbalul de Liga I pe Stadionul Municipal Târgu Jiu

0
Meciurile de Liga I revin pe Stadionului Municipal Târgu Jiu din acest weekend. Vineri seara,...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!