6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăActualitateDouă posturi vacante la stat! Uite ce primărie din Gorj angajează

Două posturi vacante la stat! Uite ce primărie din Gorj angajează

Primăria Comunei Jupâneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează: şef centru la Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale din comuna Jupâneşti și instructor de educaţie debutant la Centrul Multifimcţional de Servicii Sociale din comuna Jupâneşti, judeţul Gorj.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: şef centru la Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale din comuna Jupâneşti, judeţul Gorj. studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic; fără vechime. instructor de educaţie debutant la Centrul Multifimcţional de Servicii Sociale din comuna Jupâneşti, judeţul Gorj, studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul pedagogic specializarea educator sau stridii superioare absolvite cu diplomă de licenţă cu modul pedagogic; fără vechime. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 13 aprilie 2018, ora 11.00: proba scrisă; 18 aprilie 2018, ora 11.00: proba interviu.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Jupâneşti, satul Jupâneşti nr.16, judeţul Gorj, telefon 0253/230.606.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -