Acasa / Actualitate / Două spitale din Gorj fac angajări

Două spitale din Gorj fac angajări

Lipsa specialiștilor încă este o problemă pentru unitățile medicale din județul Gorj. Lună de lună, fiecare spital scoate posturi vacante la concurs, dar unele rămân neocupate foarte multă vreme.

Așa se întâmplă de ceva vreme la Novaci, unde la Spitalul Orășenesc este nevoie de un medic anestezist. „Avem pe urgențe un medic nou, Anida Ţiblea, iar pe Recuperare Medicală ne vine dr. Angela Albu. De anul viitor ni se alătură și un medic neurolog, Ilariana Tabacu. Avem nevoie de anestezist ca de aer. Am scos la concurs postul și îl vom scoate din nou. La ora actuală avem 3 anesteziști cu jumătate de normă”, a spus Emil Grigore, managerul Spitalului Orășnesc Novaci.

Unitatea medicală din Novaci asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi șapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia. Posturi vacante sunt și la Spitalul din comuna Runcu, unitatea din Dobrița, unde se tratează bolnavii de TBC. Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de economist II în cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de licenţă în profil economic; minimum 6 luni vechime în specialitate. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 20 septembrie 2017, ora 15:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 27 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă; 03 octombrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*