Acasa / Actualitate / Dragobele bagă zâzanie între aleși

Dragobele bagă zâzanie între aleși

Discuții în contradictoriu între primar și viceprimar, la Târgu Jiu, pe tema activităților desfășurate la nivelul unității administrativ teritoriale. După ce Marcel Romanescu a declarat că lipsa bugetului afectează Dragobetele, Adrian Tudor îi amintește că pentru luna martie s-au găsit fonduri.

Viceprimarul Adrian Tudor susține că lipsa de activitate din luna dragostei nu se datorează bugetului neaprobat. Totul este doar o scuză găsită de edilul Marcel Romanescu. „Domnul primar reușește, într-o frază, să se contrazică cel puțin odată. Minte cetățenii municipiului cu privire la activitatea primăriei.  A zis că nu va organiza nimic de Dragobete, că nu are bugetul aprobat dar de 1 Martie pregăteste un concert. Atunci are bani? Îi place să se victimizeze și își bate joc de cetățenii municipiului Târgu Jiu inventând tot felul de scuze”,a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Festival de Gastronomie

Cât despre evenimentele săptămânale în aer liber, Tudor susține că sunt apă de ploaie. Un concert nu va aduce valul de turiști mult așteptat la Târgu Jiu. Viceprimarul promovează ideea unor Festivaluri promovate și la nivel național. „Nu are o logică în declarațiile pe care le face. Spune că nu are bani de investiții dar are bani de concerte. Dacă faci concerte nu înseamnă că vin turiștii la Târgu Jiu. E simplu să faci concerte, pui banii pe masă și gata vin oamenii și cântă! Cum ziceam e foarte simplu, sau mă rog, complicat pentru domnul primar. Trebuie să gândim evenimente culturale. Să vedem pe ce ne putem plia, ce gen de turiști vin la Târgu Jiu, pe ce ținte mergem, când e nevoie de turiști etc. E o discuție să gândim un Festival Gastronomic specific Gorjului când va fi gata proiectul îl punem pe masa  Consiliului Local”, a mai declarat Tudor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*