Acasa / Actualitate / Dragoș Deiac va fi înmormântat de Izvorul Tămăduirii, cu brad împodobit

Dragoș Deiac va fi înmormântat de Izvorul Tămăduirii, cu brad împodobit

deiac dragos 2Tânărul din Târgu-Jiu, care a murit după ce a fost implicat într-un accident cumplit de circulație, ce s-a petrecut în urmă cu o săptămână din cauza unor cai lăsați liberi pe o stradă din Târgu-Jiu, va fi condus pe ultimul drum vineri, de Izvorul Tămăduirii. Ieri după-amiază trupul neînsuflețit a fost adus acasă, la Vădeni, rudele și soția sa jelindu-l ore în șir.

Dragoș Deiac avea 32 de ani şi era tatăl unui băieţel de trei ani. El va fi înmormântat în cimitirul din zona Vădeni. Tânărul a murit marți, 18 aprilie, la Spitalul Clinic Craiova, unde a fost transferat la puțin timp de la producerea accidentului, pentru că suferise multiple traumatisme și un traumatism cranio-facial. Trupul neînsufletit al tânărului a fost adus ieri acasă, familia acestuia fiind devastată de durere. Apropiații familiei ne-au spus că Dragoș era un tânăr foarte muncitor, ambițios, sufletist și cu o voinţă de nezdruncinat. Dragoș Deiac nu a avut o viață ușoară: a muncit mai mulți ani în Anglia pentru a-și face un rost în viață. A reușit, astfel, să construiască o casă, să facă planuri de viitor alături de iubita sa soție.

„Nu te voi uita niciodată, frățiorul meu”

Dragoș Deiac va fi înmormântat cu brad împodobit, pentru că el nu se cununase încă religios, spun rudele. El mai are trei frați și surori, care sunt distruși de durere. „Nu te voi uita niciodată, frățiorul meu. Te iubesc și te voi iubi toată viața mea. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun!”, a transmis Renata, sora lui Dragoș, pe pagina sa de Facebook. Prietenii, vecinii și rudele lui Dragoș Deiac au făcut tot posibilul să ajute tânăra văduvă, fiindu-i alături la cumplita pierdere.

Victima se afla sub influența alcoolului

Teribilul accident de circulaţie a avut loc în dimineaţa zilei de 11 aprilie, pe strada Narciselor din Târgu-Jiu. Doi cai erau lăsaţi liberi pe şosea, cu toate că nu se luminase de ziuă. Cabalinele au decedat în urma impactului. Polițiștii au stabilit, în urma rezultatelor de laborator, că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit Poliţiei Gorj, victima avea o alcoolemie în sânge de 1,25 g /litru. La Poliția Gorj există înregistrat un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru ucidere din culpă.

Oamenii sunt revoltaţi

Și ieri pe adresa redacției, dar și pe rețelele de socializare au apărut numeroase comentarii ale cetățenilor revoltați de situația animalelor lăsate libere pe șosele, adevărate pericole pentru șoferi. „A mai murit un om. Cred că tragedia putea fi evitată, dacă acele animale nu erau pe stradă, chiar dacă șoferul băuse. Păcat. Cu siguranță ar trebui luate măsuri. Personal cred că Poliția a făcut public faptul că era băut pentru a devia atenția de la adevărata problemă: caii lăsați liberi, neluarea unor măsuri și așa mai departe!”, spune Cristina Mihaela L. din Târgu-Jiu.

Radu Miruţă spune că se va adresa autorităţilor locale pentru a spori frecvenţa patrulelor Poliţiei Locale în anumite zone din municipiu, în vederea prevenirii unor astfel de evenimente nefericite: „Personal, voi depune un memoriu la Primărie prin care voi solicita creşterea frecvenţei de patrulare din partea Poliţiei Locale în aceste zone (Panduraşu Nord, Obreja, Meteor, Dragoieni), precum şi o situaţie a sancţiunilor date pentru astfel de situaţii în ultimii 2 ani.”

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*