Drum început și abandonat de Întreprinderea de Drumuri și Poduri

0
39

Lucrătorii Întreprinderii de Drumuri și Poduri sunt așteptați să reia lucrările la un drum comunal din orașul Tismana, în lungime de peste 3,3 kilometru. Modernizarea drumului a stagnat, pentru că societatea care a câștigat licitația a intrat în procedura falimentului. Lucrările ar fi trebuie să se încheie de anul trecut, noul termen de finalizare a lucrărilor de reabilitare. „Contractul are o valoare de 1,4 milioane de lei. Drumul are o lungime de 3,35 kilometri.

Așteptăm să vină lucrătorii de la Întreprinderea de Drumuri și Poduri și să reia lucrările. Utilajele sunt pe tot traseul drumului. Trebuie pus stratul de asfalt. Din cauza insolvenței este o prelungire cu un an și jumătate a contractului inițial. Termenul de finalizare al lucrării este luna iulie a acestui an“, a spus Marian Slivilescu, primarul localității Tismana.

Rezilierea contractului ar fi însemnat prelungirea termenului de finalizare

Întreprinderea de Drumuri de Poduri a reușit până acum să realizeze doar rigolele. Cu toate acestea, conducerea Primăriei Tismana nu a reziliat contractul pentru că asta ar fi însemnat o prelungire a termenului de finalizare: „Au fost realizate până acum doar rigolele. Îmi este jenă de oameni, pentru că mă întreabă mereu. Dacă aș fi reziliat contractul, trebuia să fac o expertiză a drumului, a lucrărilor executate până acum“, a precizat primarul Marian Slivilescu.

Societatea Întreprinderea de Drumuri și Poduri aparține Consiliului Județean Gorj. Întreprinderea se află în insolvență. Consiliul Județean Gorj a pus la conducerea societății pe același director care a „condus“ societatea către insolvență. Este vorba de Marius Florică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here