Drumurile județene, la control! DJ 671 Apa Neagră – Padeș- Valea Mare, primul tronson pe care se intervine

0
80

Începe marea asfaltare în județ. Autoritățile județene susțin că de la jumătate lunii martie toate tronsoanele cu probleme aflate în subordinea Consiliului Județean Gorj vor intra în reparații. O atenție deosebită se va acorda drumului județean DJ 671 Apa Neagră – Padeș- Valea Mare.

Încă de la finele săptămânii trecute echipele de control s-au aflat în teren asa că în câteva zile se va finaliza raportul necesar inventarierii drumurilor cu probleme. Deși iarna a fost blândă există tronsoane unde gropile au apărut ca urmare a trecerii utilajelor de dezăpezire așa că acolo unde se impune se vor face intervenții de plombare. „În momentul de față avem echipe care fac inspectia pe toate drumurile județene. Ne pregătim pentru a intra în campania de reparație. Am discutat și cred că dacă vremea ne permite, începând cu 15 martie vom trece la prima acțiune de reparații. În funcție de situație, vom face o analiză, în această săptămâna, vom stabilii care sunt țintele. Una dintre priorități este drumul județean de la Padeș dar, în funcție de analiza și de rezultatul inspecției vom face un grafic al lucrărilor pentru perioada următoare. Sunt bani pentru aceste reparații curente. Plombările curente se realizează în baza contractului cadru”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Ninel Muja.

Patru drumuri județene reabilitate complet

Autoritățile județene anunță că anul acesta nu se vor face doar plombări. Pe patru drumuri județene se vor face lucrări complete după ce Consiliul Județean a obținut fonduri în acest sens. Două dintre tronsoane traversează localitățile Cornești, Stolojani, Câmpofeni, Arcani, Sănătești și Runcu, respectiv Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită cu județul Mehedinți. „Avem cele două drumuri județene care sunt prinse pe POR 2014-2020 și cele două pe PNDL și după ce vom finaliza documentațiile și licitațiie vor începe lucrăririle. Noi preconizăm că vom demara lucrările în 2018”, a mai adăugat Ninel Muja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here