Acasa / Actualitate / După FCSB, Universitatea Craiova vrea acces la stadionul din Târgu Jiu.

După FCSB, Universitatea Craiova vrea acces la stadionul din Târgu Jiu.

Încă o echipă de fotbal vrea să vină la Târgu Jiu pentru a juca pe noua arenă ce urmează să fie inaugurată. Edilul Municipiului Târgu Jiu susține că după FCSB, echipa lui Mititelu, Universitatea Craiova ar vrea să încheie o colaborare în vederea unor planuri de viitor.

„Am simpatiile mele pentru anumite echipe dar dacă vine Steaua sau găzduim Supercupa României nu o vom face în funcție de simpatii. Noi ne-am dori să aducem o echipă mare care să rămână la Târgu Jiu. Numai prin faptul că se promovează municipiul, ar conta pentru noi.  Jumătate din cei care vin să vadă un meci rămân să se cazeze aici. Cei care vin, vin să ne dea bani nu să ne ia bani. Gigi Becali a declarat că plătesc în jur de 25 de mii de euro pe un inel, un meci. Pentru banii aceștia mă gândesc să le ofer și cazarea”, a declarat primarul Marcel Romanescu. 

U. Craiova vrea la Târgu Jiu

Municipalitatea susține că inclusiv colegii de la Dolj doresc să joace pe noua arenă. „Peste o săptămână ar trebui să se finalizeze investiția, nu știu dacă se va finaliza. M-a sunat domnul Mititelu, cu Universitatea Craiova. Acum situați trebuie analizată. Eu m-as bucura să-i aducem aici chiar și pentru meciurile de campionat. Ideea e să administrăm corespunzător arena”, a mai declarat edilul.

2 comentarii

  1. Ce milog…ce abordare primitiva…incredibil, pt un gutzan care se mai si da universitar. Care Steaua, derutatule, cand tu vorbesti de echipa fara nume fc fcsb !!

  2. FCSB nu mai vine la Gorj, s-a orientat spre Giurgiu
    FC U Craiova n-are bani nici de ghete.
    Bye bye neica Marcele, se termina cancanu

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*